Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πένθος στην Ελευσίνα για τον θάνατο 18χρονου στο παρκέ

Πένθος στην Ελευσίνα για τον θάνατο 18χρονου στο παρκέ

Άπαντες «πάγωσαν» στο άκουσμα του θανάτου του 18χρονου αθλητή του Όμιλου Καλαθοσφαίρισης Ελευσίνας, Αναστάσιου Νάσση, στον αγώνα εφήβων ΟΚ Ελευσίνας-Πήγασος Κορυδαλλού στο κλειστό «Ανδ. Δασκαλάκης» της Ελευσίνας. Ο αθλητής κατέρρευσε στην διάρκεια του σημερινού αγώνα της ΕΣΚΑΝΑ, του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αλλά η ανάνηψη ήταν προσωρινή. Το παιδί διεκομίσθη στο Θριάσιο με ασθενοφόρο, όπου και υπέκυψε.

Άπαντες «πάγωσαν» στο άκουσμα του θανάτου του 18χρονου αθλητή του Όμιλου Καλαθοσφαίρισης Ελευσίνας, Αναστάσιου Νάσση, στον αγώνα εφήβων ΟΚ Ελευσίνας-Πήγασος Κορυδαλλού στο κλειστό «Ανδ. Δασκαλάκης» της Ελευσίνας.

Ο αθλητής κατέρρευσε στην διάρκεια του σημερινού αγώνα της ΕΣΚΑΝΑ, του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αλλά η ανάνηψη ήταν προσωρινή. Το παιδί διεκομίσθη στο Θριάσιο με ασθενοφόρο, όπου και υπέκυψε.

To Δ.Σ. της ΕΣΚΑΝΑ με ανακοίνωση του «εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου αθλητή και θα καταθέσει χρηματικό ποσό αντί στεφάνου στο Κέντρο Αγάπης Ελευσίνα που παρέχει υποστήριξη στις κοινωνικά και οικονομικά ευπαθείς οικογένειες του Δήμου Ελευσίνας, Ασπροπύργου και Μάνδρας-Ειδυλλίας.

Επίσης θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλα τα επίσημα ματς της Ένωσης για μία εβδομάδα και θα αναβληθούν οι αγώνες της περιοχής και των ομάδων της Ελευσίνας για το επόμενο τριήμερο».

Συλλυπητήρια Σταύρου Κοντονή για τον θάνατο του 18χρονου αθλητή

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήριά του για τον αδόκητο θάνατο ενός τόσο νέου ανθρώπου, του 18χρονου Αναστάσιου Νάσση σε αγώνα εφηβικού πρωταθλήματος μπάσκετ, και βεβαιώνει τους οικείους του και την ελληνική κοινωνία ότι η υπόθεση θα διερευνηθεί σε όλες τις διαστάσεις της.

Ο κ. Κοντονής, μόλις πληροφορήθηκε το δυσάρεστο γεγονός, επικοινώνησε άμεσα τόσο με τη διοίκηση του Θριάσιου Νοσοκομείου, όπου διακομίστηκε ο άτυχος αθλητής, για να ενημερωθεί για τις συνθήκες του θανάτου του, όσο και με την οικογένεια του εκλιπόντος, για να εκφράσει την αμέριστη συμπαράσταση του πρωθυπουργού και της πολιτικής ηγεσίας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024