Παρασκευή 17 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γιαννακόπουλος κατά Τσαγκρώνη για τις θέσεις του ΠΑΟ στον τελικό του ΟΑΚΑ

Γιαννακόπουλος κατά Τσαγκρώνη για τις θέσεις του ΠΑΟ στον τελικό του ΟΑΚΑ

Επίθεση κατά του γγ. της ΕΟΚ, Παναγιώτη Τσαγκρώνη εξαπέλυσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με αφορμή τις θέσεις που δόθηκαν στην οικογένεια Γιαννακόπουλου για τον τελικό Κυπέλλου μπάσκετ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Απόλλωνα. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ τονίζει πως ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ δεν αναγνωρίζει τι έχει προσφέρει η οικογένεια Γιαννακόπουλου στο ελληνικό μπάσκετ.

Επίθεση κατά του γγ. της ΕΟΚ, Παναγιώτη Τσαγκρώνη εξαπέλυσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με αφορμή τις θέσεις που δόθηκαν στην οικογένεια Γιαννακόπουλου για τον τελικό Κυπέλλου μπάσκετ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Απόλλωνα.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ τονίζει πως ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ δεν αναγνωρίζει τι έχει προσφέρει η οικογένεια Γιαννακόπουλου στο ελληνικό μπάσκετ.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Εδώ και δεκαετίες η οικογένεια Γιαννακόπουλου έχει επενδύσει πολλά εκατομμύρια στο μπάσκετ, χωρίς κανένα κέρδος και με μοναδική ανταπόδοση την αγάπη και την αναγνώριση του κόσμου, για τη δημιουργία της κορυφαίας ομάδας στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού.

Ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, κ. Τσαγκρώνης, εκτιμά ότι τα παραπάνω δεν τον αγγίζουν. Το γιατί μπορεί να το εξηγήσει μόνο ο ίδιος.

Η οικογένεια Γιαννακόπουλου θα παρακολουθήσει τον τελικό του Κυπέλλου από θέσεις διόλου τιμητικές για την προσφορά της στον ελληνικό αθλητισμό και στην κοινωνία. Εκεί, έκρινε ο κ. Τσαγκρώνης ότι πρέπει να βρεθούν άνθρωποι που έχουν επενδύσει τόσα πολλά στο μπάσκετ. Αυτή την κρίση του την επιστρέφουμε ως απαράδεκτη και τη θεωρούμε μέγιστη προσβολή.

Αλήθεια, ποιοι είναι όλοι αυτοί οι άνθρωποι που αξίζουν κατά την κρίση του κ. Τσαγκρώνη να βρίσκονται μπροστά από την οικογένεια Γιαννακόπουλου; Όσοι δεν έχουν βάλει ούτε σεντ στο μπάσκετ; Αυτοί κατά την κρίση του κ. Τσαγκρώνη αξίζουν πιο τιμητική θέση; Εμείς θα βάζουμε εκατομμύρια για να κάνει τις δημόσιες σχέσεις του ο κάθε κ. Τσαγκρώνης;

Θεωρούμε προσβλητική τη συμπεριφορά του απέναντί μας, κι ως εκ τούτου ντροπή για την παρουσία του στην ελληνική ομοσπονδία».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Αυτός είναι ο πιο επιδραστικός ποδοσφαιριστής της φετινής σεζόν (vids)

Τι έδειξε η έρευνα του CIES Football Observatory για τη φετινή σεζόν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 17 Μαϊου 2024