Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όταν τα Σεπόλια έγιναν... ΝΒΑ από Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο

Όταν τα Σεπόλια έγιναν… ΝΒΑ από Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο

Κοσμοσυρροή στο ανοιχτό γήπεδο του Τρίτωνα στα Σεπόλια για τον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο. Τα δύο αδέλφια είχαν ανακοίνωσει από τους προσωπικούς λογαριασμούς τους στα social media ότι το απόγευμα της Τρίτης θα παίξουν μπάσκετ μαζί με τους φίλους τους στο ανοιχτό γήπεδο του Τρίτωνα, εκεί που ήταν η αφετηρία της διαδρομής του στο άθλημα, και δεκάδες παιδιά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα τους.

Άρωμα ΝΒΑ «πλημμύρισε» το ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ του Τρίτωνα στα Σεπόλια, με τους Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο να επιστρέφουν στην παλιά τους γειτονιά για ένα «μονό» με φίλους… Βέβαια, τα αδέλφια κατά την άφιξη τους δεν βρήκαν μόνο παλιούς φίλους και γνωστούς, αλλά και πλήθος κόσμου που έσπευσε να τους αποθανατίσει, ανταποκρινόμενος στο χθεσινό τους κάλεσμα μέσω των social media.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο και όλα τα παιδιά που ήρθαν στο γήπεδο για να μας δουν», ανέφερε μετά το «διπλό» και όχι «μόνο», όπως προοριζόταν, ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο, και συνέχισε: «Θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε κάθε χρόνο για να διασκεδάζουμε και εμείς οι ίδιοι με τους φίλους μας για να θυμηθούμε τα παιδιά. Πάντα μου λείπει η γειτονιά μου. Δύο ημέρες μετά πλέι οφ γύρισα εδώ με τους. Αυτό τα λέει όλα. Δεν ξέραμε αν θα φτάναμε ποτέ στο ΝΒΑ, αλλά ήταν το όνειρό μας και κάναμε κάθε μέρα προπόνηση για να φτάσουμε εκεί. Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που έπαιξαν μαζί μας. Πολλά παιδιά που ήρθαν σήμερα εδώ τα ξέρω, έχουν μεγαλώσει και έχουν αλλάξει».

Από την πλευρά του ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, είπε: «Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε εδώ. Αγαπάμε τη γειτονιά που μεγαλώσαμε και μας αγαπάνε. Προσπαθήσαμε σήμερα να περάσουμε ωραία. Δεν περιμέναμε να έρθει τόσος κόσμος. Πιστεύαμε ότι θα είναι μόνο οι φίλοι μας. Είναι κάτι που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάθε χρόνο».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024