Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όλα για όλα κόντρα στις ΗΠΑ η εθνική εφήβων (20:30)

Όλα για όλα κόντρα στις ΗΠΑ η εθνική εφήβων (20:30)

Η Εθνική ομάδα των Εφήβων ψάχνει την υπέρβαση στο κλειστό «Δύο Αοράκια»  (20:30, ΕΡΤ2) στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μάσκετ. Οι Ελληνες διεθνείς αντιμετωπίζουν στο Ηράκλειο τις ΗΠΑ με στόχο την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης, γνωρίζοντας βέβαια το δύσκολο έργο που έχει μπροστά της. Live score από το sports.in.gr

Η Εθνική ομάδα των Εφήβων ψάχνει την υπέρβαση στο κλειστό «Δύο Αοράκια» (20:30, ΕΡΤ2) στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μάσκετ. Οι Ελληνες διεθνείς αντιμετωπίζουν στο Ηράκλειο τις ΗΠΑ με στόχο την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης, γνωρίζοντας βέβαια το δύσκολο έργο που έχει μπροστά της.

H εμφάνιση της Παρασκευής πάντως δίνει αισιοδοξία στον Παπαθεοδώρου, που ελπίζει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος να βρεθεί σε ανάλογη μέρα.
Πρόκληση για την ομάδα του χαρακτήρισε τον αποψινό ημιτελικό ο Ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής των ΗΠΑ, Σον Μίλερ. «Θα είναι πραγματικά ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Αντιμετωπίσαμε την Ελλάδα σε ένα φιλικό, όταν πρωτοήρθαμε στο Ηράκλειο. Είχαν το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά στην τελευταία περίοδο περάσαμε μπροστά και νικήσαμε. Πιστεύω πως τώρα είμαστε καλύτερη ομάδα από τότε, αλλά αυτό ισχύει και για την ελληνική ομάδα. Θα παίξουμε σε ένα κατάμεστο γήπεδο και θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε κι αυτή την ατμόσφαιρα. Θα είναι πολύ ωραία, μια σπουδαία πρόκληση για την ομάδα μου,» τόνισε ο Αμερικανός προπονητής.

Τα ζευγάρια

Τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης του παγκοσμίου πρωταθλήματος μπάσκετ των Εφήβων, το οποίο φιλοξενείται στο Ηράκλειο της Κρήτης, έχουν ως εξής:

ΦΑΣΗ ΤΩΝ «4» (4/7)

ΗΠΑ-ΕΛΛΑΔΑ 20:30

Κροατία-Τουρκία

ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ (4/7)

ΘΕΣΕΙΣ 5-8

Καναδάς-Αυστραλία

Ιταλία-Ισπανία

ΘΕΣΕΙΣ 9-12

Αργεντινή-Αίγυπτος

Κορέα-Σερβία

ΘΕΣΕΙΣ 13-16

Δομινικανή Δημοκρατία-Τυνησία

Κίνα-Ιράν

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024