Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατσικάρης: «Η πιο ταλαντούχα Εθνική όλων των εποχών»

Κατσικάρης: «Η πιο ταλαντούχα Εθνική όλων των εποχών»

Πληρέστερη όλων των εποχών, τουλάχιστον στη θεωρία, χαρακτήρισε την φετινή Εθνική ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φώτης Κατσικάρης, με συνέντευξη του στην ισπανική εφημερίδα «El Mundo Deportivo». Ο έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία της Εθνικής ομάδας, αλλά και στον προημιτελικό με την Ισπανία την Τρίτη.

Πληρέστερη όλων των εποχών, τουλάχιστον στη θεωρία, χαρακτήρισε την φετινή Εθνική ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φώτης Κατσικάρης, με συνέντευξη του στην ισπανική εφημερίδα «El Mundo Deportivo».

Ο έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία της Εθνικής ομάδας, αλλά και στον προημιτελικό με την Ισπανία την Τρίτη.

«Η πρόκληση για μας ήταν να δημιουργήσουμε μια ομάδα με δώδεκα παίκτες που έχουν πετύχει πολλά και θα αφήσουν στην άκρη το εγώ τους. Το έχουμε καταφέρει αυτό. Θεωρητικά είναι η πιο ταλαντούχα Εθνική όλων των εποχών. Οι Έλληνες έχουν ξετρελαθεί με την ομάδα. Υπάρχουν τόσοι παίκτες μεγάλης αξίας που αναγκαστήκαμε να αποκλείσουμε», είπε αρχικά.

Για τους δύο σέντερ της ομάδας Κώστα Κουφό και Γιάννη Μπουρούση: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τους ψηλούς που έχουμε. Ο Κουφός είναι πολύ γρήγορος, καλός αμυντικός και ικανός στο πικ εν ρολ», δήλωσε.

Για τον προημιτελικό με Ισπανία: «Ξέρουμε τις δυσκολίες του αγώνα με την Ισπανία. Πρόκειται για μια ομάδα που και στις προηγούμενες διοργανώσεις δεν έπαιζε σύμφωνα με τις δυνατότητές της στις αρχές των τουρνουά. Βρισκόταν σε ένα γκρουπ όπου γινόταν κόλαση. Με τους παίκτες που έχει διαθέτει σίγουρα μια σπουδαία ομάδα».

Πρίντεζης: «Έχουμε καλύτερη ομάδα από ποτέ»

Στο ίδιο Μέσο μίλησε και ο Γιώργος Πρίντεζης, με τον φόργουορντ της Εθνικής και του Ολυμπιακού να κινείται στο ίδιο μήκος κύματος με τον Φώτη Κατσικάρη, λέγοντας πως το σύνολο που της γαλανόλευκης είναι ένα από τα καλύτερα που έχει κατεβάσει ποτέ.

Αναλυτικά: «Έχουμε καλύτερη ομάδα από ποτέ, τέσσερις παίκτες που την περασμένη σεζόν έπαιξαν στο ΝΒΑ και τον Σπανούλη, που πέρσι απουσίαζε. Διαθέτουμε 12 παίκτες με παρουσία στην Ευρωλίγκα και το ΝΒΑ κι έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε μια ομάδα με καλή χημεία. Ο αγώνας με την Ισπανία θα είναι πολύ δύσκολος, γιατί είναι μια πολύ καλή ομάδα με ταλέντο σε όλες τις θέσεις. Όμως, θα πάμε στον αγώνα αυτό προετοιμασμένοι σαν ομάδα»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024