Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο «πάνοπλος» Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ για τον προημιτελικό

Ο «πάνοπλος» Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ για τον προημιτελικό

Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε ο Άρης την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Τετάρτης, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου, με την ΑΕΚ (19.30, Novasports 1). Ο Δημήτρης Πρίφτης μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους καλαθοσφαιριστές του για το ματς, προσδοκώντας πως η πληρότητα θα επιτρέψει στο σύνολό του να κατακτήσει το ποθητό θετικό αποτέλεσμα.

Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε ο Άρης την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Τετάρτης, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου, με την ΑΕΚ (19.30, Novasports 1).

Ο Δημήτρης Πρίφτης μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους καλαθοσφαιριστές του για το ματς, προσδοκώντας πως η πληρότητα θα επιτρέψει στο σύνολό του να κατακτήσει το ποθητό θετικό αποτέλεσμα.

Μιλώντας για τη μάχη με την Ένωση, ο Τζέικ Κοέν τόνισε: «Μας περιμένει ένα μεγάλο παιχνίδι, που θα κρίνει έναν από τους στόχους της φετινής σεζόν. Όλοι ανυπομονούμε για αυτόν τον αγώνα και θέλουμε τη νίκη για να προχωρήσουμε στο θεσμό του Κυπέλλου». Συμπλήρωσε τα λόγια του ο 25χρονος φόργουορντ, αναφέροντας: «Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό επίπεδο και θα παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα, με ποιότητα στο ρόστερ της και είμαστε έτοιμοι για πολύ σκληρή μάχη. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και μένει να παρουσιάσουμε στο παρκέ αυτά που κάναμε στις προπονήσεις».

Ουρές μέχρι αργά το βράδυ, επιπλέον, είχε στα γραφεία της ΚΑΕ Αρης από φιλάθλους της ομάδας, για την εξασφάλιση εισιτηρίου για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ενδεικτικό του ενδιαφέροντος που υφίσταται για το ματς και του ότι το Αλεξάνδρειο αναμένεται να είναι αύριο γεμάτο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024