Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πρώτη «μάχη» Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ

Πρώτη «μάχη» Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δίνουν για δεύτερη σερί χρονιά το πρώτο τους επίσημο ματς  της χρονιάς στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Στις 21:00 (Novasports 2) στο άδειο λόγω τιμωρίας ΣΕΦ «ερυθρόλευκοι» και «πράσινοι», όντας ανέτοιμοι και με απουσίες θα παλέψουν για την πρόκριση στα ημιτελικά αλλά και για το γοητρό τους.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δίνουν για δεύτερη σερί χρονιά το πρώτο τους επίσημο ματς της χρονιάς στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Στις 21:00 (Novasports 2) στο άδειο λόγω τιμωρίας ΣΕΦ «ερυθρόλευκοι» και «πράσινοι», όντας ανέτοιμοι και με απουσίες θα παλέψουν για την πρόκριση στα ημιτελικά αλλά και για το γοητρό τους.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν υπολογίζει στους δύο εναπομείναντες από πέρσι σέντερ της ομάδας, καθώς ο Χάντερ είναι τραυματίας και ο Καββαδάς στη Νότιο Κορέα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόπλων. Γιανγκ και Μιλουτίνοφ, με τη βοήθεια των Αγραβάνη και Τσαϊρέλη (που μαζί με τον Παπαπέτρου είναι απόλυτα υγιείς και αποτελούν νέες «μεταγραφές») θα κληθούν να γεμίσουν το κενό.

Ο Παναθηναικός με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς στον πάγκο του και με τις «ηχηρές» μεταγραφές των Καλάθη, Ραντούλιτσα, αλλά και των Πάβλοβιτς, Φελντέιν, Κούζμιτς, αναζητά κατ’ αρχήν το δέσιμο των καινούργιων και των παλαιών.

Εκτός «μάχης» είναι οι Παππάς και Μποχωρίδης, ενώ ο Γκιστ μόλις «ενεργοποιήθηκε» έχοντας εκτίσει την ποινή αποκλεισμού του για χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο ομάδες θα ξαναβρεθούν την επόμενη Δευτέρα για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι: Γκόντας, Αναστόπουλος και Κορομηλάς.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024