Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Θέλουμε να παίξουμε με την Εθνική», λένε οι Αντετοκούνμπο

«Θέλουμε να παίξουμε με την Εθνική», λένε οι Αντετοκούνμπο

Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο βρέθηκαν σε εκδήλωση γνωστής εταιρίας κινητής τηλεφωνίας και αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων στην παρουσία τους στην Εθνική, αλλά και στους τελικούς «αιωνίων» στην Α1 Ανδρών. Ο αστέρας των Μιλγουόκι Μπακς επισήμανε ότι περιμένει τα «ελάφια» να του «ανάψουν» το «πράσινο φως» για την ενσωμάτωσή του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, ενόψει του Προολυμπιακού Τουρνουά του Τορίνου, ενώ σχετικά με την παρουσία του στις «μάχες» τίτλου, μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, υπογράμμισε ότι «εμείς πήγαμε στο γήπεδο για να δούμε κυρίως τους Σπανούλη και Διαμαντίδη».

Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο βρέθηκαν σε εκδήλωση γνωστής εταιρίας κινητής τηλεφωνίας και αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων στην παρουσία τους στην Εθνική, αλλά και στους τελικούς «αιωνίων» στην Α1 Ανδρών.

Ο αστέρας των Μιλγουόκι Μπακς επισήμανε ότι περιμένει τα «ελάφια» να του «ανάψουν» το «πράσινο φως» για την ενσωμάτωσή του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, ενόψει του Προολυμπιακού Τουρνουά του Τορίνου, ενώ σχετικά με την παρουσία του στις «μάχες» τίτλου, μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, υπογράμμισε ότι «εμείς πήγαμε στο γήπεδο για να δούμε κυρίως τους Σπανούλη και Διαμαντίδη».

Από την πλευρά του, ο Θανάσης γνωστοποίησε ότι θέλει να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδας, ενώ δήλωσε ανοιχτός στις… σειρήνες από Ελλάδα και Ευρώπη, όσον αφορά στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

«Μακάρι να είμαι έτοιμος και να με αφήσουν οι Μπακς το καλοκαίρι να παίξω», σχολίασε αρχικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για να πρόσθεσε: «Θέλω να παίξω Εθνική και να ιδρώσω τη φανέλα. Στόχος μου είναι να βοηθήσω τους Μπακς να βελτιωθούν κι άλλο. Θέλω να γίνω καλύτερος και να βοηθήσω την ομάδα μου, να κάνουμε κάτι καλύτερο από αυτό που κάναμε φέτος».

Όσο για την παρουσία του στους τελικούς της Α1 Ανδρών, είπε: «Εμείς πήγαμε στο γήπεδο για να δούμε κυρίως τους Σπανούλη και Διαμαντίδη. Η ατμόσφαιρα σε τελικό NBA και τελικό Α1 είναι τελείως διαφορετική. Δεν έχω πάει ποτέ σε τελικό NBA, αλλά ατμόσφαιρα σαν την χθεσινή έχουμε καιρό να δούμε. Ήταν τρομερή».

Από την πλευρά του ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, είπε: «Στόχος μου είναι να παίξω ξανά στο NBA. Υγιής να είμαι και θα δούμε. Υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες. Να παίξω και Εθνική. Με απασχολούν και οι… σειρήνες από Ελλάδα και Ευρώπη, έχω ανοιχτές όλες τις πόρτες. Βλέπουμε εξαιρετικούς τελικούς, καθώς υπάρχει μπρέικ στο μπρέικ. Είναι πολύ δυνατές και οι δύο ομάδες. Παίζει ρόλο και η μέρα που θα βρεθούν. Θέλουμε να δούμε καλό μπάσκετ και ωραία παιχνίδια».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024