Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Παίξαμε ένα τέλειο παιχνίδι» είπε ο Πασκουάλ

«Παίξαμε ένα τέλειο παιχνίδι» είπε ο Πασκουάλ

Χαμηλούς τόνους κράτησε στη συνέντευξη Τύπου, μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού και φέτος στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Τσάβι Πασκουάλ. Ο Καταλανός τεχνικός των «πράσινων» υπογράμμισε, πάντως, ότι σήμερα οι παίκτες του έπαιξαν σαν ομάδα σε άμυνα και επίθεση. Συγχαρητήρια μοίρασε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Χαμηλούς τόνους κράτησε στη συνέντευξη Τύπου, μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού και φέτος στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Τσάβι Πασκουάλ. Ο Καταλανός τεχνικός των «πράσινων» υπογράμμισε, πάντως, ότι σήμερα οι παίκτες του έπαιξαν σαν ομάδα σε άμυνα και επίθεση.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή τη νίκη», είπε αρχικά ο Πασκουάλ και συνέχισε: «Παίξαμε ένα τέλειο παιχνίδι. Παίξαμε σαν ομάδα σε άμυνα και επίθεση. Παλέψαμε για κάθε ριμπάουντ, κάθε μπάλα. Κρατήσαμε το πλάνο μας και στις δύο πλευρές του παρκέ ως το τέλος και για αυτό κερδίσαμε. Είμαστε χαρούμενοι γιατί θα παίξουμε στον πρώτο τελικό μας για φέτος. Χαιρόμαστε και για τους φιλάθλους μας. Ο τελικός με τον Άρη θα είναι δύσκολος, αλλά πρέπει να χαρούμε το τώρα, δεν σκεφτόμαστε ακόμα τον τελικό».

Όσο για το τι άλλαξε ο Παναθηναϊκός σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και κατάφερε να φύγει το «διπλό» από το ΣΕΦ, σχολίασε: «Παίξαμε καλύτερα στην επίθεση. Στην άμυνα ήμασταν καλοί σε καταστάσεις 5 εναντίον 5 και στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά ήμασταν κακοί στην transition άμυνα. Βελτιωθήκαμε όμως σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού σήμερα, ελέγξαμε τα ριμπάοντ και για αυτό ελέγξαμε και τον ρυθμό. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικά. Σήμερα το πλάνο μας ήταν καλό, αλλά στα επόμενα παιχνίδια σαφώς και θα πρέπει πάλι να αλλάξουμε κάποια πράγματα».

Από την πλευρά του ο Κρις Σίνγκλετον, δήλωσε: «Ήταν ένα μεγάλο ματς για εμάς, ειδικά μετά από τόσες συνεχόμενες ήττες που είχαμε γνωρίσει από τον Ολυμπιακό. Κάναμε καλή δουλειά σε άμυνα και επίθεση. Δεν τα παράτησε ο Ολυμπιακός, έπαιξε πολύ καλά, αλλά πήραμε τη νίκη και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Νομίζω ότι η διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια είναι ότι παίξαμε με καρδιά και υπερηφάνια. Παλέψαμε. Αυτό μας έλειψε στα προηγούμενα παιχνίδια φέτος. Τα δώσαμε όλα. Κοιταχτήκαμε στον καθρέφτη όλοι μας και είδαμε τι κάναμε λάθος ατομικά και μετά μιλήσαμε μεταξύ μας. Μιλήσαμε και παίξαμε σαν ομάδα και κερδίσαμε».

Συγχαρητήρια από τον Γιαννακόπουλο

Συγχαρητήρια «μοίρασε» ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά την πανηγυρική πρόκριση του Παναθηναϊκού στον 13ο διαδοχικό τελικό Κυπέλλου Ελλάδας. Ο «ισχυρός άνδρας» των «πράσινων», πάντως, επέστησε την προσοχή εν όψει του τελικού (19/2, δεν έχει οριστεί έδρα) με τον Άρη, εκεί όπου ο πολυνίκης του θεσμού θα διεκδικήσει το 6ο διαδοχικό και 18ο τρόπαιο της ιστορίας του.

«Συγχαρητήρια σε όλους. Ο Άρης είναι δυνατή και ιστορική ομάδα που διψάει για τίτλο μετά από χρόνια. Με σοβαρότητα και προσοχή πάμε για το έκτο σερί Κύπελλο», ανέφερε σε δήλωσή του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024