Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κουκουλοφόροι με ρόπαλα χτυπούσαν τη φυσούνα του ΣΕΦ

Κουκουλοφόροι με ρόπαλα χτυπούσαν τη φυσούνα του ΣΕΦ

Μεγαλύτερες διαστάσεις -από ό,τι αρχικά είχε λάβει- παίρνει το περιστατικό που συνέβη το βράδυ της Δευτέρας λίγο μετά τη λήξη του «αιώνιου» ντέρμπι για το Κύπελλο Ελλάδας μπάσκετ στο ΣΕΦ. Συγκεκριμένα, βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο παρουσιάζει μια ομάδα κουκουλοφόρων με ρόπαλα στα χέρια να χτυπούν με μανία τζαμαρίες και πόρτες προσπαθώντας να εισβάλουν στη φυσούνα του σταδίου με προφανή στόχο τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Μεγαλύτερες διαστάσεις -από ό,τι αρχικά είχε λάβει- παίρνει το περιστατικό που συνέβη το βράδυ της Δευτέρας λίγο μετά τη λήξη του «αιώνιου» ντέρμπι για το Κύπελλο Ελλάδας μπάσκετ στο ΣΕΦ.

Συγκεκριμένα, βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο παρουσιάζει μια ομάδα κουκουλοφόρων με ρόπαλα στα χέρια να χτυπούν με μανία τζαμαρίες και πόρτες προσπαθώντας να εισβάλουν στη φυσούνα του σταδίου με προφανή στόχο τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Τα πλάνα είναι σοκαριστικά με τις δυνάμεις της αστυνομίας να έχουν παραταχθεί σε θέση μάχης για να επέμβουν εφόσον οι κουκουλοφόροι κατάφερναν να σπάσουν τα λουκέτα και να περάσουν στον διάδρομο των αποδυτηρίων!

Στο παραπάνω βίντεο ακούγονται οι κτύποι των ροπάλων στις πόρτες μια ανάσα πριν από τα αποδυτήρια, αλλά δεν φαίνεται η δράση των κουκουλοφόρων. Ωστόσο, υπάρχει σχετικό οπτικοακουστικό υλικό που απεικονίζει την «ωμή βία» των δραστών.

Ευτυχώς για την ασφάλεια των αθλητών, προπονητών και παραγόντων, η εισβολή αποφεύχθηκε, όχι όμως και το ξύλο που έπεσε έξω από τη φυσούνα ανάμεσα στους χούλιγκαν και τις αστυνομικές δυνάμεις.

Η τεταμένη ατμόσφαιρα ηρέμησε αρκετή ώρα αργότερα και αφότου οι δύο ομάδες βρίσκονταν πια ασφαλείς στον χώρο των αποδυτηρίων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024