Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παρουσιάστηκε η νέα εμφάνιση της Εθνικής μπάσκετ

Παρουσιάστηκε η νέα εμφάνιση της Εθνικής μπάσκετ

Παρουσιάστηκαν σήμερα, Δευτέρα, οι νέες εμφανίσεις της Εθνικής ομάδας μπάσκετ από την ΕΟΚ. Παρόντες ήταν ο αρχηγός Γιάννης Μπουρούσης και οι Κώστας Παπανικολάου, Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο, που σχολίασαν τόσο τη φανέλα όσο και το μέλλον της Εθνικής αλλά και την υπόθεση προπονητής, καθώς η θέση είναι ακόμα κενή.

Παρουσιάστηκαν σήμερα, Δευτέρα, οι νέες εμφανίσεις της Εθνικής ομάδας μπάσκετ από την ΕΟΚ. Παρόντες ήταν ο αρχηγός Γιάννης Μπουρούσης και οι Κώστας Παπανικολάου, Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο, που σχολίασαν τόσο τη φανέλα όσο και το μέλλον της Εθνικής αλλά και την υπόθεση προπονητής, καθώς η θέση είναι ακόμα κενή.

Αναλυτικά οι πρωταγωνιστές της εκδήλωσης δήλωσαν:

Γιώργος Βασιλακόπουλος (πρόεδρος ΕΟΚ): «Είναι μια καλή μέρα για τον ελληνικό αθλητισμό και ειδικότερα για το μπάσκετ. Είναι ευχάριστο για μένα προσωπικά από τη θέση του προέδρου της ΕΟΚ να παρουσιάζω μια νέα συνεργασία με τις εταιρείες FF και GSA που είναι ελληνικές και τιμούν τη χώρα και εκτός συνόρων. Η συνεργασία αυτή ξεκίνησε και έκλεισε μέσα σε λίγες μέρες. Συναντηθήκαμε τη στιγμή που και οι δύο πλευρές επιζητούσαμε κάτι διαφορετικό. Είμαι σίγουρος πως η συνεργασία θα εξελιχθεί και θα ικανοποιήσει όλες τις πλευρές. Με τη Eurobank συνεργαζόμαστε 17 χρόνια και αυτή η σχέση άντεξε στο χρόνο, συνεχίζεται και θα συνεχιστεί. Ευχαριστώ τους συμβαλλόμενους σε αυτή τη συμφωνία και θεωρώ βέβαιο πως θα έχουμε κι άλλες τέτοιες συναντήσεις και μετά από καλές αγωνιστικές μέρες».

Γιάννης Μπουρούσης: «Είναι μεγάλη μας τιμή που είμαστε εδώ να αντιπροσωπεύσουμε μια εταιρεία αμιγώς ελληνική. Μπορώ να πω ότι από τη δική μας πλευρά θέλουμε να φτάσουμε ψηλά, στην κορυφή. Θα είμαστε εκεί, δυνατοί, με τη νέα γενιά, για να καταφέρει η ομάδα να πάει ψηλά. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο».

Ερώτηση για το αν είναι προτιμότερο να ταξιδεύει με το πούλμαν ή με το ελικόπτερο, απάντησε: «Εδώ είναι Εθνική, εκεί ήταν η ομάδα μου. Όπως δήλωσα, πέρασα πολύ ωραία στο πούλμαν. Δεν είχα ξαναπετάξει με ελικόπτερο».

Ερωτηθείς για το θέμα προπονητή απάντησε: «Δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Κι ο προπονητής διακοπές θα κάνει τώρα».

Κώστας Παπανικολάου: «Ευχαριστούμε για τη βόλτα με το ελικόπτερο και τον πιλότο, που έκανε κάποια κόλπα που δεν μου άρεσαν (γέλια). Είναι σημαντικό να έχεις μια ελληνική εταιρεία πίσω σου. Εμείς στο γήπεδο θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να φέρουμε μια επιτυχία, που ίσως να θυμούνται τα παιδιά και τα εγγόνια σας. Κι εμείς έχουμε μεγαλώσει με επιτυχίες, όπως αυτή του 2005. Μακάρι να μας ευλογήσει ο Θεός να κάνουμε κι εμείς κάτι ανάλογο. Σας υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Είναι όνειρο ζωής για μένα μια επιτυχία με την Εθνική, εκπροσωπείς όλη τη χώρα, ούτε τα κόκκινα, ούτε τα πράσινα, ούτε τίποτα… Αλίμονο αν δεν θέλαμε να παλέψουμε για την καλύτερη δυνατή θέση. Όλα αυτά πρέπει να τα κάνουμε πράξη στο παρκέ».

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Προσπαθώ να βλέπω κάθε μέρα ξεχωριστά. Ο στόχος της ομάδας είναι να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα. Δεν με απασχολεί που δεν υπάρχει προπονητής. Έχω άλλα πράγματα που με απασχολούν. Θα πρέπει να παίξουμε δυνατά. Είχαμε κάποιες ατυχίες τα προηγούμενα χρόνια, αλλά όταν αρχίσει η προετοιμασία θα πρέπει να μπούμε δυνατά, να παίξουμε για την Ελλάδα και να μην έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας άλλα σχέδια. Μακάρι με αυτή τη νέα συνεργασία να φέρουμε επιτυχίες. Πρέπει να το κάνουμε όλοι μαζί, να υπάρχει στήριξη και από τον κόσμο».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024