Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δικαιουλάκος: «Για προσωπικούς λόγους δεν θα ακολουθήσω τον Μίσσα»

Δικαιουλάκος: «Για προσωπικούς λόγους δεν θα ακολουθήσω τον Μίσσα»

Προσωπικοί λόγοι δεν επέτρεψαν στον Τζώρτζη Δικαουλάκο να σταθεί στο πλευρό του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού Κώστα Μίσσα στην Εθνική Ανδρών, μετά από σχετική πρόταση που του έγινε. Μέσα από το προσωπικό του blog ο Δικαιουλάκος ευχαρίστησε για την πρόταση, έπλεξε το εγκώμιο του Μίσσα, ενώ έκλεισε υπογραμμίζοντας σχετικά με την επιστροφή του στη «γαλανόλευκη» ότι... «Δεν θα μπορέσω! Ίσως κάποια άλλη στιγμή στο μέλλον».

Προσωπικοί λόγοι δεν επέτρεψαν στον Τζώρτζη Δικαουλάκο να σταθεί στο πλευρό του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού Κώστα Μίσσα στην Εθνική Ανδρών, μετά από σχετική πρόταση που του έγινε. Μέσα από το προσωπικό του blog ο Δικαιουλάκος ευχαρίστησε για την πρόταση, έπλεξε το εγκώμιο του Μίσσα, ενώ έκλεισε υπογραμμίζοντας σχετικά με την επιστροφή του στη «γαλανόλευκη» ότι… «Δεν θα μπορέσω! Ίσως κάποια άλλη στιγμή στο μέλλον».

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Δικαιουλάκος:

«Για κάθε αθλητή ή προπονητή, η προοπτική της συμμετοχής του στην εθνική ομάδα είναι η υπέρτατη τιμή. Ευχαριστώ πολύ τον coach Μίσσα για αυτή την άκρως τιμητική πρόταση που μου έκανε, να είμαι μαζί του στην εθνική ανδρών, αλλά για προσωπικούς λόγους δεν θα μπορέσω να τον ακολουθήσω σε αυτή την προσπάθεια. Η εμπειρία μου απο εθνικες ομάδες λέει ότι ο προπονητής της Εθνικής πρέπει πρωτίστως να είναι μια προσωπικότητα που θα εμπνεύσει τους παίχτες να γίνουν οι ήρωες των παιδικών τους χρόνων, αυτός που θα τους κάνει να καταλάβουν οτι το να παίζεις για την εθνική πρέπει να κάνεις πολλές ΘΥΣΙΕΣ, ακομα και στο ίδιο σου τον τρόπο παιχνιδιού, αυτός που θα ακουνε όλοι με σεβασμό και ταυτόχρονα να γνωρίζει από μοντέρνες αντιλήψεις του μπάσκετ.

Ειλικρινά στο πρόσωπο του Κώστα Μίσσα βλέπω όλα τα παραπάνω στον υπέρτατο βαθμό και πιστεύω ακράδαντα ότι μπορεί να αξιοποιήσει στο μέγιστο το ταλέντο των παιχτών της εθνικής μας. Σαν Έλληνας κι εγώ θα παρακολουθώ την επίσημη αγαπημένη μας, εύχομαι και θα προσδοκώ το καλύτερο αλλά δυστυχώς από μακριά. Ευχαριστώ και όλους εσάς για τα καλά σας λόγια και την ένθερμη υποστήριξη σας και προτροπή στο να βρεθώ κι εγώ εκεί αλλά όπως προείπα δεν θα μπορέσω! Ίσως κάποια άλλη στιγμή στο μέλλον».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024