Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μπόγρης: «Στα μέτρα μας η Ρωσία, μας ταιριάζει»

Μπόγρης: «Στα μέτρα μας η Ρωσία, μας ταιριάζει»

Τα ψηλά κορμιά της Ρωσίας καθιστούν επιτακτική ανάγκη για πιεστική άμυνα και από τους τρεις σέντερ της εθνικής ομάδας, με τον Γιώργο Μπόγρη να παρουσιάζεται αποφασισμένος στη συνέντευξη Τύπου, μία ημέρα πριν τον προημιτελικό, στο Σινάν Ερντέμ.« Η Ρωσία είναι μία ομάδα που είναι στα μέτρα μας, ταιριάζει σε μας και μπορούμε να την παίξουμε. Έχει κάποιες αδυναμίες και θα πρέπει να μειώσουμε τα πλεονεκτήματά τους, αλλά πλέον η ομάδα έχει μπει σε κλίμα πρωταθλητισμού. Θέλουμε πάρα πολύ να μπούμε μετά από χρόνια στη ζώνη των μεταλλίων» τόνισε μεταξύ άλλων ο σέντερ της Εθνικής.

Τα ψηλά κορμιά της Ρωσίας καθιστούν επιτακτική ανάγκη για πιεστική άμυνα και από τους τρεις σέντερ της εθνικής ομάδας, με τον Γιώργο Μπόγρη να παρουσιάζεται αποφασισμένος στη συνέντευξη Τύπου, μία ημέρα πριν τον προημιτελικό, στο Σινάν Ερντέμ.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φτάσαμε εδώ. Ήταν μεγάλη η νίκη σαν αουτσάιντερ απέναντι σε μια ομάδα όπως η Λιθουανία. Η Ρωσία είναι μία ομάδα που είναι στα μέτρα μας, ταιριάζει σε μας και μπορούμε να την παίξουμε. Έχει κάποιες αδυναμίες και θα πρέπει να μειώσουμε τα πλεονεκτήματά τους, αλλά πλέον η ομάδα έχει μπει σε κλίμα πρωταθλητισμού. Θέλουμε πάρα πολύ να μπούμε μετά από χρόνια στη ζώνη των μεταλλίων,» δήλωσε αρχικά ο σέντερ του Ολυμπιακού και κατέληξε:

«Τα προηγούμενα παιχνίδια ήταν ένα πολύ κομβικό το σημείο που η ομάδα άλλαξε το τσιπάκι κι έπαιξε καλό μπάσκετ. Είναι και η σημασία του ματς που παίζει ρόλο. Είμαστε παίκτες που μας δίνει κίνητρο πόσο καλή είναι η αντίπαλη ομάδα και αυτό έπαιξε ρόλο για να αλλάξει το μυαλό μας και να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη. Αυτή η επιτυχία μάς δίνει έξτρα ώθηση για να συνεχίσουμε».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024