Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μένουν στην Εθνική οι Μίσσας και Σκουρτόπουλος

Μένουν στην Εθνική οι Μίσσας και Σκουρτόπουλος

Το ενδεχόμενο να παραμείνουν στην εθνική ομάδα μπάσκετ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου οι Κώστας Μίσσας και Θανάση Σκουρτόπουλος εξετάζει η ΕΟΚ.

Μεγάλες πιθανότητες συγκεντρώνει πλέον το σενάριο της παραμονής στον πάγκο της εθνικής ομάδας μπάσκετ των Κώστα Μίσσα και Θανάση Σκουρτόπουλου, καθώς η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης εκτιμά πως είναι οι καταλληλότεροι για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου που ξεκινούν τον Νοέμβριο (με αντίπαλο το Ισραήλ στην Κρήτη).

Οι δύο πλευρές είχαν επαφές μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της «επίσημης αγαπημένης» στο Eurobasket της Κωνσταντινούπολης και όλα δείχνουν πως η συνεργασία θα συνεχιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια πιθανή αλλαγή που σκέφτονται στην ΕΟΚ είναι να κάθεται ο Θανάσης Σκουρτόπουλος στην άκρη του πάγκου και ο Κώστας Μίσσας να αναλάβει χρέη τεχνικού διευθυντή στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024