Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ψυχολογική «ένεση» από οπαδούς του ΠΑΟ στην προπόνηση

Ψυχολογική «ένεση» από οπαδούς του ΠΑΟ στην προπόνηση

Περίπου 200 οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στην προπόνηση των «πρασίνων» θέλοντας να τους ενισχύσουν ψυχολογικά εν όψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στον σαββατιάτικο τελικό Κυπέλλου Ελλάδας. Το παρών έδωσε και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Το ακριβό εισιτήριο αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για να πάνε την Κυριακή στο «Ελληνικό» και να στηρίξουν τον Παναθηναϊκό να κατακτήσει μια ακόμη Κούπα, όμως, τίποτα δεν μπορούσε να τους αποτρέψει από το να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τα παιδιά του…

Περίπου 200 οπαδοί του Τριφυλλιού βρέθηκαν στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας, αποθέωσαν τους πρωταθλητές για την επιτυχία τους στην Βαρκελώνη και τους ζήτησαν να κατακτήσουν και το Ελληνικό πρωτάθλημα κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο, Ολυμπιακό.

Θ. Γιαννακόπουλος: «Δεν σας θέλουν στο γήπεδο»

Αρχικά οι οπαδοί του Παναθηναϊκού τα είπαν με τον Θανάση Γιαννακόπουλο, που έδωσε το παρών στην προπόνηση, λέγοντας του μεταξύ άλλων: «Το πρόβλημα δεν είναι οι ταυτότητες, όπως θέλουν να το περάσουν κάποιοι για να δείξουν οτι φοβόμαστε να δώσουμε τα στοιχεία μας. Το πρόβλημα είναι τα χρήματα. Τα 75 ευρώ είναι πολλά. Είναι πολλά μάλιστα τη στιγμή που οι άλλοι θα πάνε με 35 ευρώ. Αυτοί θα είναι όλα τα καλόπαιδα και από εμάς δεν υπάρχει κάποιος για να φωνάξει».

Με τον Θανάση Γιαννακόπουλο να απαντά: «Το έκαναν γιατί δεν σας θέλουν μέσα στο γήπεδο. Δυστυχώς όμως εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι».

Διαμαντίδης: «Τα πάντα για το τρόπαιο»

Τον λόγω πήρε και ο Δημήτρης Διαμαντίδης δίνοντας υπόσχεση για την κατάκτηση του τίτλου: «Παιδιά σας καταλαβαίνουμε. Είτε είστε, είτε δεν είστε εκεί, εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε το τρόπαιο. Έχετε δει πως κάθε φορά δίνουμε το 100% και το ίδιο θα κάνουμε και τώρα για να σας δώσουμε χαρά. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο όμως».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η Κ19 της Λαμίας έκανε pasillo στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η Κ19 της Λαμίας, προς την αντίστοιχη του Ολυμπιακού λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024