Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αισιοδοξία για τον Λο, αγωνία για τον Πέτγουεϊ

Αισιοδοξία για τον Λο, αγωνία για τον Πέτγουεϊ

Αισιοδοξία επικρατεί στον Ολυμπιακό για τη συμμετοχή του Έισι Λο στον ημιτελικό του Κυπέλλου της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο Αμερικανός γκαρντ των Ερυθρολεύκων, ο οποίος έχει υποβληθεί σε παρακέντηση στο αριστερό γόνατο, έκανε ατομικό πρόγραμμα το Σάββατο και την Κυριακή θα προσπαθήσει προπονηθεί με τους συμπαίκτες του. Αντίθετα, συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στη μέση ο Πέτγουεϊ και την Κυριακή θα αποφασιστεί αν θα παίξει τη Δευτέρα.

Αέρας αισιοδοξίας, όσον αφορά στη συμμετοχή του Έισι Λο στον ημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (23/12, 19:30), φύσηξε στην απογευματινή προπόνηση του Ολυμπιακού το Σάββατο.

Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος είχε υποβληθεί σε παρακέντηση στο αριστερό γόνατο και απείχε από την αναμέτρηση με τη Ζιέλονα Γκόρα, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με ασκήσεις χωρίς επαφή και την Κυριακή θα δοκιμάσει να «βγάλει» την ομαδική προπόνηση και να θέσει εαυτόν στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα, ενόψει του ντέρμπι με τους «πράσινους».

Εκτός προπόνησης, πάντως, έμεινε ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, καθώς ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στη μέση. Την Κυριακή θα προσπαθήσει να ακολουθήσει την τελευταία προπόνηση και να ενισχύσει και αυτός την προσπάθεια του Ολυμπιακού για πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Κοντά στο sold out η Φιορεντίνα για τον τελικό – Πόσα εισιτήρια απομένουν

Πολύ κοντά στο να εξαντλήσουν τα διαθέσιμα εισιτήρια για τον τελικό του Europa Conference League είναι οι οπαδοί της Φιορεντίνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024