Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Καταγγελία Ολυμπιακού και η απάντηση του Δ. Γιαννακόπουλου

Καταγγελία Ολυμπιακού και η απάντηση του Δ. Γιαννακόπουλου

Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε ότι στις 3 Ιανουαρίου απέστειλε επιστολή προς την ΚΕΔ με κοινοποίηση στον πρόεδρο της ΕΟΚ κ. Βασιλακόπουλο, με την οποία κατήγγειλε τους διαιτητές του ημιτελικού αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Μέσα στην ανακοίνωση επισημαίνει ότι το διαιτητικό τρίο Αναστόπουλος, Σχινάς, Τανατζής αδιαφόρησε στις παραβατικές συμπεριφορές των «πράσινων» φιλάθλων. Και η απάντηση του Δ. Γιαννακόπουλου; «Σκούζουν οι αιώνιοι δεύτεροι. Στο σπίτι του ΠΑΟ, ισχύει μόνο ο νόμος του ΟΑΚΑ».

Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε ότι στις 3 Ιανουαρίου απέστειλε επιστολή προς την ΚΕΔ με κοινοποίηση στον πρόεδρο της ΕΟΚ κ. Βασιλακόπουλο, με την οποία κατήγγειλε τους διαιτητές του ημιτελικού αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Μέσα στην ανακοίνωση επισημαίνει ότι το διαιτητικό τρίο Αναστόπουλος, Σχινάς, Τανατζής αδιαφόρησε στις παραβατικές συμπεριφορές των «πράσινων» φιλάθλων, ενώ… «όχι μόνο δεν εφάρμοσαν τον Ειδικό Πειθαρχικό Κώδικα του ΕΣΑΚΕ (αρθρο 20) που όριζε τη διακοπή του αγώνα, αλλά δεν έκαναν την παραμικρή αναφορά στο φύλλο αγώνα που θα είχε ως συνέπεια την τιμωρία του Παναθηναϊκού από τον Αθλητικό Δικαστή».

Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Ολυμπιακός κατήγγειλε την πλήρη αδιαφορία τους στις παραβατικές συμπεριφορές των φιλάθλων της ομάδας του Παναθηναϊκού για τη ρήψη φωτοβολίδων και κροτίδων προς τον πάγκο της ομάδας μας 27,6’’ πριν το τέλος του αγώνα που δημιούργησαν σοβαρότατους κινδύνους τραυματισμού των αθλητών και των μελών της αποστολής του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός κατήγγειλε ότι οι διαιτητές όχι μόνο δεν εφάρμοσαν τον Ειδικό Πειθαρχικό Κώδικα του ΕΣΑΚΕ (αρθρο 20) που όριζε τη διακοπή του αγώνα αλλά δεν έκαναν την παραμικρή αναφορά στο φύλλο αγώνα που θα είχε ως συνέπεια την τιμωρία του Παναθηναϊκού από τον Αθλητικό Δικαστή.

Γι’ όλα τα παραπάνω, ο Ολυμπιακός ζήτησε τον έλεγχο των συγκεκριμένων διαιτητών και την επιβολή κυρώσεων, ενώ παράλληλα απαίτησε τη λήψη μέτρων που θα διασφαλίζουν στο μέγιστο δυνατό βαθμό την επάρκεια της διαιτησίας σε αγώνες μείζονος σπουδαιότητας όπως οι επερχόμενοι αγώνες πρωταθλήματος μεταξύ των δυο ομάδων, προκειμένου να διαφυλαχθεί επιτέλους το κύρος και η ισονομία που απαιτούν οι θεσμοί για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης».

Δ. Γιαννακόπουλος: «Σκούζουν οι αιώνιοι δεύτεροι»

Λίγη ώρα αργότερα, ήρθε η απάντηση της πράσινης ΚΑΕ με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να δηλώνει ότι η… ΚΑΕ Ολυμπιακός σκούζει για μια ακόμη φορά και μάλιστα, χαρακτηρίζει αιώνια… δεύτερους τους ερυθρόλευκους, στέλνοντας μήνυμα ισχύος και τονίζοντας πως στο σπίτι του Παναθηναϊκού, ισχύει ένας και μόνο νόμος. «Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΟΑΚΑ…»

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Για μια ακόμη φορά οι αιώνιοι δεύτεροι σκούζουν. Αυτή τη φορά με αφορμή τη δήθεν μη τήρη των νόμων… Ακόμα να καταλάβουν ότι στο ΟΑΚΑ ισχύει ο ένας και μόνο νόμος. «Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΟΑΚΑ».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Κοντά στο sold out η Φιορεντίνα για τον τελικό – Πόσα εισιτήρια απομένουν

Πολύ κοντά στο να εξαντλήσουν τα διαθέσιμα εισιτήρια για τον τελικό του Europa Conference League είναι οι οπαδοί της Φιορεντίνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024