Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απορρίφθηκε ως «απαράδεκτη» η ένσταση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

Απορρίφθηκε ως «απαράδεκτη» η ένσταση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

Απορρίφθηκε από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ ως «απαράδεκτη» η ένσταση της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι είχαν ζητήσει την κατακύρωση υπέρ τους του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο Ελλάδος, λόγω παραβίασης των κανονισμών για την είσοδο και την παρουσία του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος έχει τιμωρηθεί με απαγόρευση. Στον Ολυμπιακό αναμένουν και την απόφαση για την καταγγελία που έχουν κάνει (κατατέθηκε λίγες μέρες μετά τον αγώνα) για την παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο γήπεδο.

Απορρίφθηκε από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ ως «απαράδεκτη» η ένσταση της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Οι Ερυθρόλευκοι είχαν ζητήσει την κατακύρωση υπέρ τους του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο Ελλάδος, λόγω παραβίασης των κανονισμών για την είσοδο και την παρουσία του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος έχει τιμωρηθεί με απαγόρευση.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός είναι ο οριστικός νικητής του αγώνα, με τους Ερυθρόλευκους να γνωρίζουν την… ήττα τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Στον Ολυμπιακό αναμένουν και την απόφαση για την καταγγελία που έχουν κάνει (κατατέθηκε λίγες μέρες μετά τον αγώνα) για την παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο γήπεδο.

Την καταγγελία έχουν επισημάνει προς την ΕΟΚ, ζητώντας από την Ομοσπονδία να πάρει θέση, ενώ η απόφαση αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες.

Αναλυτικά, η απόφαση του αθλητικού δικαστή:

«Απορρίπτεται η ένσταση της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π ΚΑΕ, ως διατυπώθηκε στο Φ.Α. για την κατά παράβαση αποφάσεων του ΜΔΟ είσοδο στο γήπεδο του κ. Δ. Γιαννακόπουλου κατά τον αγώνα Κυπέλλου μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. της 9-10-2014, ως απαράδεκτη».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024