Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πρίντεζης: «Ο μικρότερος στόχος το Κύπελλο, αλλά τον θέλουμε!»

Πρίντεζης: «Ο μικρότερος στόχος το Κύπελλο, αλλά τον θέλουμε!»

Δηλώσεις για τον επικείμενο τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ στην Κρήτη το Σάββατο (17/2) έκαναν οι Γιώργος Πρίντεζης και Βασίλης Τολιόπουλος. Ο εκ των αρχηγών των Ερυθρολεύκων, τόνιοσε χαρκατηριστικά ότι «θεωρητικά μπορεί να είναι ο μικρότερος στόχος που έχουμε θέσει, αλλά δεν παύει να είναι ένας τίτλος τον οποίο θέλουμε».

Δηλώσεις για τον επικείμενο τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ στην Κρήτη το Σάββατο (17/2) έκαναν οι Γιώργος Πρίντεζης και Βασίλης Τολιόπουλος. Από το 2011 έχει να στεφθεί Κυπελλούχος Ελλάδας ο Ολυμπιακός, με τους δύο παίκτες της ομάδας του Πειραιά να δηλώνουν σφοδρή επιθυμία για το πρώτο τρόπαιο της σεζόν.

Στην ερώτηση «πού θα κριθεί ο τελικός; Θα επηρεάσει η απουσία οπαδών;» ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης απάντησε: «Χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση και να είσαι όσο πιο προσηλωμένος γίνεται στον στόχο σου».

Ο νεαρός πόιντ γκαρντ των «ερυθρόλευκων», Βασίλης Τολιόπουλος σχολίασε απαντώντας στην ίδια ερώτηση: «Θέλουμε πολύ να υπάρχει κόσμος και από τις δύο μεριές, αλλά φυσικά να είναι σε λογικά πλαίσια και όχι όπως τα προηγούμενα χρόνια που σχεδόν ποτέ οι τελικοί δεν τελείωναν με φυσιολογικό ρυθμό».

Τι σημαίνει για τον Ολυμπιακό η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας για πρώτη φορά από το 2011; Ο Γιώργος Πρίντεζης επισήμανε: «Θεωρητικά μπορεί να είναι ο μικρότερος στόχος που έχουμε θέσει, αλλά δεν παύει να είναι ένας τίτλος τον οποίο θέλουμε. Σίγουρα ο Γενάρης για μας ήταν λίγο δύσκολος, είχαμε κάποια άσχημα αποτελέσματα, αλλά από εκεί και πέρα, δεν παύει να είναι ένα παιχνίδι το οποίο θέλουμε πάρα πολύ».

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Τολιόπουλος απάντησε: «Είναι ένας τίτλος, θέλουμε πολύ να τον κερδίσουμε, γιατί και ο Ολυμπιακός έχει να τον κερδίσει από το 2011 και από εκεί και πέρα θα κάνουμε τα πάντα για να τον κερδίσουμε.

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024