Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μπατίστ ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Όζμπολτ

Ο Μπατίστ ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Όζμπολτ

Το χτύπημα του Μάικ Μπατίστ στον Σάσο Όζμπολτ σόκαρε όσους παρακολούθησαν την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ολίμπια Λιουμπλιάνας, αλλά κι όσους είδαν την επίμαχη φάση σε video λίγο αργότερα. Σοκαρισμένος δηλώνει και ο... ένοχος της υπόθεσης, ο Μάικ Μπατίστ, ο οποίος ζήτησε δημόσια συγγνώμη για την απαράδεκτη συμπεριφορά του. «Ξεκούραση μετά το Περιστέρι» είπε ο Ομπράντοβιτς, στήριξη Καλάθη σε Διαμαντίδη.

Το χτύπημα του Μάικ Μπατίστ στον Σάσο Όζμπολτ σόκαρε όσους παρακολούθησαν την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ολίμπια Λιουμπλιάνας, αλλά κι όσους είδαν την επίμαχη φάση σε video λίγο αργότερα. Σοκαρισμένος δηλώνει και ο… ένοχος της υπόθεσης, ο Μάικ Μπατίστ, ο οποίος ζήτησε δημόσια συγγνώμη για την απαράδεκτη συμπεριφορά του.

Ο Μπατίστ ζήτησε συγγνώμη από τον Όζμπολτ και λίγα λεπτά μετά το περιστατικό, αλλά αυτό έγινε έπειτα από παρότρυνση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει πως ο παίκτης του πάτησε στο κεφάλι έναν αντίπαλό του!

Ούτε όμως κι ο Μπατίστ μπορεί να το πιστέψει και τονίζει στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ‘συγγνώμη’. Ήταν κάτι που ούτε ο ίδιος μπορώ να πιστέψω ακόμη ότι έκανα», τόνισε ο Αμερικανός άσος του Παναθηναϊκού και συνέχισε:

«Ζήτησα συγγνώμη χθες (σ.σ. Πέμπτη), αλλά θα προσπαθήσω να του μιλήσω και σήμερα (σ.σ. Παρασκευή), τηλεφωνικά και να του ξαναπώ ένα μεγάλο και ειλικρινές ‘συγγνώμη’. Ήταν ένα πολύ μεγάλο λάθος και λυπάμαι ειλικρινά… Είναι κάτι που δεν έπρεπε να είχε συμβεί».

Η ουσία είναι πως το video έχει κάνει το γύρο της Ευρώπης και ο Μπατίστ λέρωσε το… ποινικό του μητρώο. Όσο για το θύμα, τον Σάσο Όζμπολτ, παρά το γερό χτύπημα που δέχθηκε παραμένει ήρεμος.

Οι δηλώσεις του μετρημένες, χωρίς να δίνουν συνέχεια στο θέμα. «Ευτυχώς δεν έπαθα κάτι σοβαρό και θα είμαι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι», αρκέστηκε να σχολιάσει ο Σλοβένος.

Ομπράντοβιτς: «Ξεκούραση μετά το Περιστέρι»

Στο μεταξύ, ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς τόνισε πως μετά από μία τόσο δύσκολη αναμέτρηση, το μενού της οποίας περιείχε και παράταση, οι παίκτες του χρειάζονται ξεκούραση, αλλά θα πρέπει πρώτα να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους με αντίπαλο το Περιστέρι.

«Το σημαντικό είναι ότι μετά από αυτόν τον αγώνα θα ξεκουραστούμε. Ο αγώνας με τη Σλοβενία έγινε το βράδυ της Πέμπτης και σήμερα σηκωθήκαμε πολύ νωρίς για το ταξίδι της επιστροφής. Η αναμέτρηση είναι δύσκολη έτσι κι αλλιώς. Το σημαντικό για εμάς τώρα είναι να ξεκουραστούν οι παίκτες και να βρουν την ενέργεια να αγωνιστούν. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, όπως κάθε παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα», σημείωσε αρχικά ο Σέρβος τεχνικός και πέταξε το μπαλάκι για ακόμα μία φορά στους Τέπιτς και Καλάθη:

«Πρέπει να παίξουμε για τη νίκη. Το θέμα είναι ότι όλοι οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να είναι πραγματικά έτοιμοι να παίξουν αυτόν τον αγώνα. Και πρώτα από όλα οι παίκτες που έρχονται από τον πάγκο. Παίκτες που δεν έπαιξαν απέναντι στην Ολίμπια και κάποιοι που δεν πήραν πολύ χρόνο πρέπει να είναι έτοιμοι. Γιατί είναι αδύνατο να παίζουν παίκτες όπως ο Διαμαντίδης χθες για παράδειγμα, χωρίς ούτε ένα δευτερόλεπτο να ξεκουραστεί. Πρέπει να παίξουν και οι άλλοι παίκτες, να πάρουν χρόνο και να κερδίσουν αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια».

Aπό την πλευρά του ο Στράτος Περπέρογλου, είπε:«Είναι λίγο δύσκολο για εμάς, αφού παίζαμε Πέμπτη εκτός έδρας και σε μία μέρα πρέπει να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι, αλλά και να βρούμε τον τρόπο να ξεκουραστούμε. Θέλει μεγάλη προσοχή ο αγώνας, γιατί το Περιστέρι διαθέτει παίκτες με εμπειρία όπως ο Παπανικολάου, αλλά και νεαρούς με πολύ ταλέντο και ενθουσιασμό. Πρέπει να είμαστε σοβαροί για να αποφύγουμε τις κακοτοπιές.

Μέσα και από τις ήττες μπορείς να κερδίσεις πράγματα, να βγάλεις κάτι καλό. Μέσα και από κάποια αρνητικά αποτελέσματα διαμορφώνεται ο χαρακτήρας της ομάδας. Μπορούμε να κερδίσουμε πολλά από την αναμέτρηση με την Ολίμπια, κυρίως γιατί είναι αρχή ακόμη και μπορούμε να διορθώσουμε και την κατάσταση και ότι είδαμε ότι κάναμε λάθος στην πράξη».

Καλάθης: «O Mήτσος είναι ο ηγέτης μας»

Τον Δημήτρη Διαμαντίδη στήριξε με δηλώσεις του σε ξένα μέσα ενημέρωσης ο Νικ Καλάθης. Ο νεαρός πόιντ γκαρντ τόνισε πως το χταπόδι του Παναθηναϊκού είναι ο ηγέτης της ομάδας και δεν θα πρέπει να του καταλογίζεται η ήττα από την Ολίμπια.

«O Δημήτρης Διαμαντίδης είναι ο ηγέτης της ομάδας, ο αρχηγός και όλοι πιστεύουμε σε αυτόν. Είναι αλήθεια ότι το χρονικό σημείο της χαμένης βολής ήταν κρίσιμο, αλλά πιστεύουμε στον Διαμαντίδη, όταν παρουσιαστούν παρόμοιες ευκαιρίες κατά τη διάρκεια της σεζόν», ήταν τα πρώτα του λόγια για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Πολλοί σημαντικοί παίκτες μας έπαιξαν αρκετή ώρα σε όλη τη προηγούμενη διάρκεια του αγώνα. Ξοδέψαμε αρκετή ενέργεια για να γυρίσουμε το παιχνίδι εξαιτίας του άσχημου δεύτερου δεκαλέπτου μας. Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε το παιχνίδι με κάποια σουτ στο τέλος, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Kάναμε μερικά λάθη σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού. Η Ολίμπια έπαιξε καλά, αλλά το παιχνίδι κρίθηκε από τα δικά μας λάθη. Καλύτερα που συνέβη τώρα αυτή η ήττα για να έχουμε χρόνο να βελτιωθούμε και να παίξουμε καλύτερα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024