Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Πάμε για ένα διαφορετικό ματς», λέει ο Ίβκοβιτς εν όψει Σιένα

«Πάμε για ένα διαφορετικό ματς», λέει ο Ίβκοβιτς εν όψει Σιένα

Μόνο «τελειωμένη» δεν θεωρεί ο Ντούσαν Ίβκοβιτς την προσπάθεια της πρόκρισης του Ολυμπιακού στο Final 4 της Ευρωλίγκα, επειδή η ομάδας του έκανε το 0-1 μέσα στην έδρα της Σιένα και την Παρασκευή ετοιμάζεται για το καλύτερο δυνατό πρώτου η σειρά μεταφερθεί στο ΣΕΦ. «Είναι ένας άγραφος νόμος αυτά τα ματς να είναι διαφορετικά μεταξύ τους. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την Σιένα, που είναι μία πολύ έμπειρη ομάδα», είπε αρχικά ο Σέρβος τεχνικός.

Μόνο «τελειωμένη» δεν θεωρεί ο Ντούσαν Ίβκοβιτς την προσπάθεια της πρόκρισης του Ολυμπιακού στο Final 4 της Ευρωλίγκα, επειδή η ομάδας του έκανε το 0-1 μέσα στην έδρα της Σιένα και την Παρασκευή ετοιμάζεται για το καλύτερο δυνατό πρώτου η σειρά μεταφερθεί στο ΣΕΦ.

Ο Σέρβος τεχνικός, σε δηλώσεις που έκανε μετά την προπόνηση του Ολυμπιακού την Πέμπτη, δεν έκρυψε ότι περιμένει ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι με τους πρωταθλητές Ιταλίας να παλεύουν ακόμα πιο σκληρά για την επιβίωσή τους, αφού ένα ενδεχόμενο 0-2 θα τους φέρει σχεδόν στα πρόθυρα του αποκλεισμού.

Την τελευταία προπόνηση παρακολούθησαν από κοντά και οι Γιώργος Αγγελόπουλος και Γιώργος Σκινδήλιας, προκειμένου να εμψυχώσουν τους παίκτες του Ίβκοβιτς.

«Είναι ένας άγραφος νόμος αυτά τα ματς να είναι διαφορετικά μεταξύ τους. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την Σιένα, που είναι μία πολύ έμπειρη ομάδα», δήλωσε αρχικά ο Ίβκοβιτς και πρόσθεσε: «Δεν μπορούμε να πούμε ότι κατεβαίνουμε ως φαβορί στο ματς αυτό. Στον πρώτο αγώνα όσο ανεβάζαμε ρυθμό τόσο η Σιένα έχανε το ποσοστό της. Από το 61% του πρώτου δεκαλέπτου έπεσε στους 9 πόντους στην τελευταία περίοδο και στο 28%.

Πρέπει να προσέξουμε και τους παίκτες που δεν έπαιξαν καλά στο προηγούμενο παιχνίδι, όπως τον Μος και τον Λαβρινόβιτς που έβαλαν μαζί 5 πόντους. Πρέπει επίσης να πάρουμε πράγματα από παίκτες μας που δεν ήταν όπως τους περιμέναμε στο πρώτο παιχνίδι. Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Η ομάδα μας θα παρουσιαστεί έτοιμη ψυχολογικά».

Αντιτς: «Με την ίδια ένταση στο ματς»

Ο Πέρο Άντιτς από την πλευρά των παικτών δήλωσε: «Πρέπει να μπούμε στον αγώνα με την ίδια ένταση. Να τους εκπλήξουμε και πάλι. Είναι μία πολύ δυνατή ομάδα. Έχουν την εμπειρία και δεν θα είναι καθόλου εύκολο για εμάς.

Εγώ έκανα πλάκα στον Μακάλεμπ όμως εκείνος δεν ανταποκρίθηκε. Ήταν πολύ σοβαρός και αυτό δείχνει πόσο μεγάλη πίεση υπάρχει σε αυτούς. Είναι καλό για εμάς να έχουν τόση πίεση να πρέπει οπωσδήποτε να πάρουν το ματς. Θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024