Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πολλοί δεν περιμέναν να φτάσουμε στο top16 και είμαστε στο φάιναλ φορ, είπε ο Σπανούλης

Πολλοί δεν περιμέναν να φτάσουμε στο top16 και είμαστε στο φάιναλ φορ, είπε ο Σπανούλης

Το γεγονός ότι οι περισσότεροι στην αρχή της χρονιάς δεν υπολόγιζαν τον Ολυμπιακό μετατρέπει σύμφωνα με τον Βασίλη Σπανούλη την πρόκριση στο φάιναλ φορ «τεράστια επιτυχία».

Το γεγονός ότι οι περισσότεροι στην αρχή της χρονιάς δεν υπολόγιζαν τον Ολυμπιακό μετατρέπει σύμφωνα με τον Βασίλη Σπανούλη την πρόκριση στο φάιναλ φορ «τεράστια επιτυχία».

Συγκεκριμένα είπε: «Ήταν τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό. Ξεκινήσαμε τη χρονιά και δεν μας υπολόγιζαν πολλοί. Ίσως δεν μας περίμεναν να περάσουμε ούτε στο ΤΟΠ-16 αλλά τώρα είμαστε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης» σχολίασε ο Σπανούλης και συνέχισε:

«Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και τηρουμένων των αναλογιών βελτιωθήκαμε παρά πολύ και πετύχαμε μία τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της ομάδας και στους κυρίους Αγγελόπουλους».

Σε ερώτηση, αν θα ήθελε και δεύτερη ελληνική ομάδα στο Final-4 (σ.σ. τον Παναθηναϊκό) απέφυγε να πάρει θέση λέγοντας: «Εγώ κοιτάζω μόνο τη δική μου ομάδα. Συγχαρητήρια σε όλους».

Ο Γιώργος Πρίντεζης τόνισε λίγη ώρα μετά την πρόκριση: «Ήταν πολύ μεγάλη επιτυχία Η πρόκριση στο Φάιναλ Φορ είναι πολύ μεγάλη υπόθεση, γι’ αυτήν την ομάδα. Θα συμμετάσχω για δεύτερη φορά πηγαίνω σ’ ένα Φάιναλ Φορ, που είναι γιορτή για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Πάμε να το ευχαριστηθούμε, αφού δεν είμαστε το φαβορί».

Από την πλευρά του ο Κώστας Παπανικολάου δήλωσε: «Όταν απέχεις μόλις μία νίκη από το Final 4 και παίζεις στην έδρα σου, κάνεις τα πάντα για να μην φύγει η σειρά. Ξέραμε ότι θα παίξουν δυνατά και αυτοί και έπρεπε να τους δείξουμε ότι αυτά δεν θα περάσουν εδώ. Ήταν καλό για μας ότι ο κόσμος κρατούσε χαμηλούς τόνους. Ο προπονητής μας στην αρχή της σεζόν έλεγε ότι αυτή η ομάδα θέλουμε να είναι έτοιμη τον Ιανουάριο και έτσι έγινε. Τώρα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πρωτάθλημα και να τελειώσουμε πρώτοι στην κανονική διάρκεια. Όταν έρθει η ώρα για το Final 4 θα προετοιμαστούμε. Οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουν συνειδητοποιήσει τον σημερινό άθλο, αυτό θα γίνει όταν θα πάμε εκεί».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024