Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Aπό 12 χρονών στις Εθνικές Ομάδες» απαντά ο Σχορτσανίτης

«Aπό 12 χρονών στις Εθνικές Ομάδες» απαντά ο Σχορτσανίτης

Λιτά προτίμησε να απαντήσει ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης στις δηλώσεις βουλευτή της Χρυσής Αυγής σύμφωνα με τις οποίες τίθεται θέμα ελληνικότητας του άσου του Παναθηναϊκού. 

Λιτά προτίμησε να απαντήσει ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης στις δηλώσεις βουλευτή της Χρυσής Αυγής σύμφωνα με τις οποίες τίθεται θέμα ελληνικότητας του άσου του Παναθηναϊκού.

«Δεν έχω πραγματικά να σχολιάσω τίποτα, πέρα από το ότι είμαι από 12 χρονών στις Εθνικές Ομάδες της Ελλάδας» αρκέστηκε να πει αμέσως μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ολίμπια Λουμπλιάνας στη Σλοβενία.

Πεδουλάκης: «Ψυχολογία για τη συνέχεια»

«Η Ολίμπια είχε μια εκτός έδρας νίκη απέναντι στη Μαπόορο Καντού και εμείς από την πλευρά μας έπρεπε να δείξουμε ότι έχουμε χαρακτήρα μετά το ντέρμπι και να πάρουμε κεφάλι» δήλωσε αρχικά ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Και ο προπονητής του Παναθηναίκού πρόσθεσε:

«Ξέραμε ότι είναι μια ομάδα, η οποία τρέχει πολύ γρήγορα στον αιφνιδιασμό είτε στον πρωτεύοντα, είτε στον δευτερεύοντα αιφνιδιασμό, αλλά εμείς ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι και καταφέραμε να κάνουμε αυτό που είχαμε σχεδιάσει. Βάλαμε την μπάλα στο καλάθι, ενώ μας βοήθησαν πολύ τα ημίψηλα σχήματα και δουλέψαμε σωστά μέσα στο γήπεδο. Αυτή η νίκη θα μας δώσει και ψυχολογία για τη συνέχεια.

» Η προσέγγισή μας και στα δυο παιχνίδια ήταν σωστή. Τη Δευτέρα κάναμε κάποια πράγματα σωστά, αλλά η αστοχία μας ήταν εκνευριστική. Από την άλλη, την εμπειρία δεν την αγοράζεις από το σούπερ μάρκετ, αλλά την αποκτάς με το χρόνο. Σήμερα βγήκαν τα σουτ και οι παίκτες πήραν τις προσπάθειες που έπρεπε. Αυτό που θέλουμε να κρατήσουμε είναι ότι ήμασταν σοβαροί από την αρχή ως το τέλος. Τα αποτελέσματα θα έρθουν την ώρα που πρέπει και αυτό θέλουμε και εμείς».

Ο Στεφάν Λάσμε δήλωσε:

«Ξέρω να παίζω σκληρά και αυτό έκανα. Ξέρω τι περιμένει ο προπονητής μου από μένα και αυτό θέλω να κάνω. Στο πρώτο γύρο της Ευρωλίγκας πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και όπως λειτουργήσαμε σήμερα, έτσι θα πρέπει να λειτουργούμε και στη συνέχεια. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και αν έχουμε συγκέντρωση και προσήλωση θα πάμε πολύ καλά».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Ο Ολυμπιακός φαβορί για το Conference League» (pics)

Οι «Ερυθρόλευκοι», πριν από τις ρεβάνς της ημιτελικής φάσης, συγκεντρώνουν ποσοστό πιθανοτήτων 36,3%, έναντι  35,7% της Φιορεντίνα, 17,5% της Μπριζ και μόλις 10,5% της Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024