Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Δύσκολη η επιστροφή του Μάικ Μπατίστ στον ΠΑΟ

Δύσκολη η επιστροφή του Μάικ Μπατίστ στον ΠΑΟ

Πολύ δύσκολα θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό ο Μάικ Μπατίστ. Ο Αμερικανός αναμένεται να παραμείνει στην Φενέρμπατσε αφού οι Τούρκοι δεν είναι διατεθειμένοι να λύσουν το συμβόλαιο του πρώην Πράσινου σέντερ καταβάλλοντας αποζημίωση. Ο Μπατίστ θέλει να φύγει από την τούρκικη ομάδα με την οποία δεσμεύεται για ακόμη 1,5 χρόνο αλλά και εκείνος για να αποχωρήσει θέλει να λάβει μέρος των χρημάτων που έχει λαμβάνει ως το τέλος της σεζόν. Κάπου εκεί, δυσκολεύει η κατάσταση και στον Παναθηναϊκό θα πρέπει να κρατούν μικρό καλάθι...

Πολύ δύσκολα θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό ο Μάικ Μπατίστ. Ο Αμερικανός αναμένεται να παραμείνει στην Φενέρμπατσε αφού οι Τούρκοι δεν είναι διατεθειμένοι να λύσουν το συμβόλαιο του πρώην Πράσινου σέντερ καταβάλλοντας αποζημίωση.

Ο Μπατίστ θέλει να φύγει από την τούρκικη ομάδα με την οποία δεσμεύεται για ακόμη 1,5 χρόνο αλλά και εκείνος για να αποχωρήσει θέλει να λάβει μέρος των χρημάτων που έχει λαμβάνει ως το τέλος της σεζόν.

Κάπου εκεί, δυσκολεύει η κατάσταση και στον Παναθηναϊκό θα πρέπει να κρατούν μικρό καλάθι… Εκτός και αν οι Πράσινοι αποφασίσουν να καλύψουν το συμβόλαιο που έχει ο Μπατίστ στη «Φενέρ», κάτι που μοιάζει σχεδόν αδύνατο.

Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, ο Μπατίστ θα παραμείνει στην Τουρκία, όπου δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα αγωνιζόμενος όμως στη θέση «3», στην οποία έχει να παίξει από το… κολέγιο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η αποκάλυψη του Ιωάννη

Ο Παπαπέτρου ήταν ο παίκτης-κλειδί στη σειρά με τη Μακάμπι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024