Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Στις λεπτομέρειες θα κριθεί η νίκη» είπε ο Πεδουλάκης

«Στις λεπτομέρειες θα κριθεί η νίκη» είπε ο Πεδουλάκης

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πλήρης στη Μαδρίτη από την Τετάρτη εν όψει της αναμέτρησης (Πέμπτη, 21:45) με την πρώτη του ομίλου του, Ρεάλ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής για τη φάση των «16» της Ευρωλίγκας. Οι «πράσινοι» δεν βλέπουν άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης, καθώς βρίσκονται στην 4η και τελευταία θέση του ομίλου που δίνει πρόκριση στα πλέι οφ, τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του Top-16.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πλήρης στη Μαδρίτη από την Τετάρτη εν όψει της αναμέτρησης (Πέμπτη, 21:45) με την πρώτη του ομίλου του, Ρεάλ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής για τη φάση των «16» της Ευρωλίγκας.

Οι «πράσινοι» δεν βλέπουν άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης, καθώς βρίσκονται στην 4η και τελευταία θέση του ομίλου που δίνει πρόκριση στα πλέι οφ, τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του Top-16.

Στον αντίποδα, η Ρεάλ με νίκη αύριο «σφραγίζει» την πρόκριση στην προημιτελική φάση και το γεγονός πως προέρχεται από δύο ήττες (σε Ισπανία και Ευρωλίγκα) έχει… αφυπνίσει τους παίκτες του Πάμπλο Λάσο (επιστρέφει ο Ρούντι Φερνάντεθ), καθιστώντας πιο δύσκολη την αποστολή του έξι φορές πρωταθλητή Ευρώπης.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, υπενθύμισε πως οι δύο ομάδες «διασταυρώνουν τα ξίφη» τους για 4η φορά φέτος:

«Ο αγώνας με τη Ρεάλ είναι πραγματικά σημαντικός, κάτι που μπορεί να διαπιστώσει ο οποιοσδήποτε αν ρίξει μια ματιά στη βαθμολογία και στο υπόλοιπο πρόγραμμα. Γνωριζόμαστε καλά, αφού ήμασταν στον ίδιο όμιλο και στην πρώτη φάση.

Η Ρεάλ αρέσκεται στο γρήγορο ρυθμό και ειδικά μέσα στην έδρα τους προσπαθούν να υποχρεώσουν τον αντίπαλο να ακολουθήσει αυτόν το ρυθμό. Επομένως, για μας θα είναι εξαιρετικής σημασίας αν θα καταφέρουμε να επιβάλλουμε ή όχι το δικό μας ρυθμό, ενώ θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες. Κατά την άποψή μου, ο νικητής θα κριθεί πραγματικά στις λεπτομέρειες».

Ο Κροάτης διεθνής γκαρντ, Ρόκο Λένι Ούκιτς, είπε από την πλευρά του:

«Τους γνωρίζουμε καλά, μας ξέρουν και εκείνοι καλά… Δεν υπάρχει τίποτα κρυφό. Μας νίκησαν δύο φορές, εμείς τους νικήσαμε μία. Έχουν τα προβλήματά τους και εμείς τα δικά μας. Όμως, όλα εξαρτώνται από αυτό το ματς. Είναι σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε.

Πρέπει να πάμε εκεί και να παλέψουμε, γιατί μετά από αυτόν τον αγώνα πολλά πράγματα θα ξεκαθαρίσουν όσον αφορά στις ομάδες που θα προκριθούν στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Στην προηγούμενη αναμέτρηση παίξαμε πολύ καλά για 35 λεπτά και στη συνέχεια, στα τελευταία πέντε, τα χαλάσαμε όλα. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μία ομάδα σκληρή με στόφα νικητή. Έχουν νικήσει πολλά παιχνίδια στα τελευταία λεπτά. Πρέπει να δώσουμε τη μάχη μας και να τους νικήσουμε».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Το κλάμα του αρχηγού της Εθνικής πόλο Γιάννη Φουντούλη, οι συμπαίκτες του και το Παρίσι (pics)

«Δεν είμαι πολύ συναισθηματικός τύπος, αλλά ήταν πραγματικά μια μαγική στιγμή. Μόνο μια φορά στο παρελθόν, όταν είδα για πρώτη φορά τη νεογέννητη κόρη μου, ένιωσα τόσο έντονα που έβαλα τα κλάματα.»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024