Δευτέρα 20 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πρόστιμο και προειδοποίηση για ΟΑΚΑ, πρόβλημα με Γκιστ

Πρόστιμο και προειδοποίηση για ΟΑΚΑ, πρόβλημα με Γκιστ

Με πρόστιμο 9.000 ευρώ τιμώρησε ο αθλητικός δικαστής της Ευρωλίγκας τον Παναθηναϊκό για τα όσα διαδραματίστηκαν στην αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των «16». Παράλληλα, η διοργανώτρια αρχή επισημαίνει ότι οι «πράσινοι» θα βρίσκονται στο... μικροσκόπιο ενόψει των αναμετρήσεων με την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας και σε περίπτωση επανάληψης αντίστοιχων επεισοδίων κινδυνεύει με τιμωρία της έδρας. Στο μεταξύ, δεν ήταν όλα ρόδινα για τον Παναθηναϊκό στην Βαρκελώνη. Και αυτό γιατί ο Τζέιμς Γκιστ αποκόμισε τραυματισμό από το δεύτερο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα και το ιατρικό επιτελείο των «πράσινων» τρέχει.

Με πρόστιμο 9.000 ευρώ τιμώρησε ο αθλητικός δικαστής της Ευρωλίγκας τον Παναθηναϊκό για τα όσα διαδραματίστηκαν στην αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των «16». Παράλληλα, η διοργανώτρια αρχή επισημαίνει ότι οι «πράσινοι» θα βρίσκονται στο… μικροσκόπιο ενόψει των αναμετρήσεων με την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας και σε περίπτωση επανάληψης αντίστοιχων επεισοδίων κινδυνεύει με τιμωρία της έδρας.

Στο μεταξύ, όπως ενημέρωσε την Ευρωλίγκα σήμερα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, οι «πράσινοι» θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ενόψει του 3ου και 4ου αγώνα της σειράς με την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να υπάρξουν επιπλέον μέτρα ασφαλείας.

Η υπόθεση του Παναθηναϊκού, πάντως, δεν έχει «κλείσει» για την Ευρωλίγκα, η οποία συνεχίζει την έρευνα σχετικά με τα όσα δήλωσε ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μετά την ήττα στην πρεμιέρα των πλέι οφ με την Μπαρτσελόνα στο «Παλαού Μπλαουγκράνα».

Πρόβλημα με Γκιστ

Στο μεταξύ, δεν ήταν όλα ρόδινα για τον Παναθηναϊκό στην Βαρκελώνη. Και αυτό γιατί ο Τζέιμς Γκιστ αποκόμισε τραυματισμό από το δεύτερο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα και το ιατρικό επιτελείο των «πράσινων» τρέχει.

Ο Αμερικανός άσος του τριφυλλιού –με το που πάτησε το πόδι του στην Αθήνα- υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως έχει υποστεί διάταση του τένοντα των καμπτήρων στην ποδοκνημική.

Πλέον, θα ακολουθήσει ειδική θεραπεία και από το Σάββατο θα περάσει κι άλλα τεστ για να εκτιμηθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς. Φυσικά επικρατεί ανησυχία στο «πράσινο» στρατόπεδο, αφού ο Γκιστ είναι από τους κορυφαίους της ομάδας το τελευταίο διάστημα και ο Αργύρης Πεδουλάκης τον χρειάζεται για τα δύο προσεχή παιχνίδια με τους Καταλανούς στο ΟΑΚΑ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ο «Superman» Ποντένσε έκλεισε εισιτήριο για τις 25 Ιουλίου, ο Ολυμπιακός όμως θέλει Ευρώπη στις… 25 Σεπτέμβρη (vids)

Ο Ντανιέλ Ποντένσε ανάγκασε τη Λεωφόρο να υποκλιθεί στο ταλέντο του και έκανε ήδη μια… δουλειά για τον Ολυμπιακό. Αλλά…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Μαϊου 2024