Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Συσπείρωση και συγκέντρωση στο «do or die» της Βαρκελώνης

Συσπείρωση και συγκέντρωση στο «do or die» της Βαρκελώνης

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το βράδυ της Τετάρτης την προετοιμασία του εν όψει του 5ου «τελικού» κόντρα στη Μπαρτσελόνα (Πέμπτη 25/4, 22:00) και η τελευταία προπόνηση στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», έγινε παρουσία του προέδρου, Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Οι «πράσινοι» μετρούν αντίστροφα για τον αγώνα που θα αναδείξει την ομάδα που θα προκριθεί στο final four της Ευρωλίγκα, μιας και η σειρά βρίσκεται στο 2-2. Στο αγωνιστικό μέρος, ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, καθώς είχε όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το βράδυ της Τετάρτης την προετοιμασία του εν όψει του 5ου «τελικού» κόντρα στη Μπαρτσελόνα (Πέμπτη 25/4, 22:00) και η τελευταία προπόνηση στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», έγινε παρουσία του προέδρου, Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Οι «πράσινοι» μετρούν αντίστροφα για τον αγώνα που θα αναδείξει την ομάδα που θα προκριθεί στο final four της Ευρωλίγκα, μιας και η σειρά βρίσκεται στο 2-2.

Ο πρόεδρος της ομάδας θέλησε με τον τρόπο του να στείλει μήνυμα συμπαράστασης στους παίκτες, για να παλέψουν όλοι μαζί για την πρόκριση.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, καθώς είχε όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ προπονήθηκε 2,5 ώρες νωρίτερα. Ο κόουτς των Καταλανών, Τσάβι Πασκουάλ πήρε την απόφαση να «κρατήσει» τους παίκτες του σε ξενοδοχείο, ώστε να μείνουν συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι τον αγώνα με τους «πράσινους».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η αποκάλυψη του Ιωάννη

Ο Παπαπέτρου ήταν ο παίκτης-κλειδί στη σειρά με τη Μακάμπι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024