Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Χαμηλοί τόνοι, ηθικό στα ύψη και... +500 εισιτήρια για την κούπα

Χαμηλοί τόνοι, ηθικό στα ύψη και… +500 εισιτήρια για την κούπα

Χωρίς το παραμικρό πρόβλημα ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός το βράδυ του Σαββάτου (11/5) την προετοιμασία του για τον μεγάλο τελικό της Ευρωλίγκα κόντρα στη Ρεάλ την Κυριακή (12/5, 22:00) στο Λονδίνο. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε τους παίκτες του να προπονούνται κανονικά χωρίς να συμβαίνει κάποιο απρόοπτο και έτσι πλην των τραυματιών Μάντζαρη και Μαυροειδή θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του. Η προπόνηση έγινε υπό το βλέμμα των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου που έδωσαν το «παρών» στην «Ο2 Arena». Σπανούλης: «Να μην πηγαίνουμε σαν παλαβοί». Λο: «Ό,τι και στον ημιτελικό». Περπέρογλου: «Ποιος είπε ότι εμείς πεινάμε λιγότερο;». Άντιτς: «Ριμπάουντ και ποσοστά». Εξασφάλισε άλλα 500 εισιτήρια.

Χωρίς το παραμικρό πρόβλημα ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός το βράδυ του Σαββάτου (11/5) την προετοιμασία του για τον μεγάλο τελικό της Ευρωλίγκα κόντρα στη Ρεάλ την Κυριακή (12/5, 22:00) στο Λονδίνο. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε τους παίκτες του να προπονούνται κανονικά χωρίς να συμβαίνει κάποιο απρόοπτο και έτσι πλην των τραυματιών Μάντζαρη και Μαυροειδή θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του. Η προπόνηση έγινε υπό το βλέμμα των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου που έδωσαν το «παρών» στην «Ο2 Arena».

Να σημειωθεί ότι ο Έλληνας τεχνικός και οι συνεργάτες του, αφιέρωσαν αρκετό χρόνο πάνω στην τακτική, θέλοντας οι παίκτες τους να είναι απολύτως έτοιμοι ώστε να αντιμετωπίσουν κατάλληλα τους Μαδριλένους.

Το κλίμα στις τάξεις των Πειραιωτών είναι εξαιρετικό, ωστόσο άπαντες κρατούν χαμηλούς τόνους, λέγοντας ότι «ακόμη δεν έχουμε πάρει το τρόπαιο».

Σπανούλης: «Να μην πηγαίνουμε σαν παλαβοί»

Ρυθμός, ριμπάουντ και άμυνα αντάξια με αυτή του ημιτελικού. Αυτά είναι τα τρία στοιχεία που τόνισαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στην τελευταία τους προπόνηση στην O2 Arena, με τον Περπέρογλου να αναρωτιέται «δηλαδή γιατί η Ρεάλ να το θέλει πιο πολύ. Εμείς είμαστε οι πιο πεινασμένοι».

«Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Παλέψαμε πολύ για να φτάσουμε εδώ και το αξίζουμε. Είμαστε ένα ματς μακριά από το τρόπαιο» ήταν τα πρώτα λόγια του Βασίλη Σπανούλη, που συνέχισε λέγοντας: «η Ρεάλ έδειξε χαρακτήρα Χρειάζεται προσοχή γιατί είναι μια ομάδα με εμπειρία. Πολλά θα κριθούν από τον έλεγχο του ρυθμού. Εμείς παίζουμε καλά και γρήγορα, αλλά και στο πέντε-πέντε. Το θέμα είναι να τρέξουμε, αλλά έξυπνα. Να μην πηγαίνουμε σαν παλαβοί, γιατί το run-n-gun βολεύει περισσότερο εκείνους».

Για να τα καταλήξει: «πολλά ακούστηκαν όλη τη χρονιά και για αυτούς και για μας, αλλά να που εμείς και η Ρεάλ είμαστε στον τελικό».

Λο: «Ό,τι και στον ημιτελικό»

Λακωνικός ο Έισι Λο τόνισε ότι «πρέπει να κάνουμε, ότι κάναμε και στον ημιτελικό». Ενώ μιλώντας και σε ξένους δημοσιογράφους παραδέχτηκε ότι του αρέσει πολύ να ζει στην Ελλάδα κυρίως λόγω «του καιρού, είναι υπέροχος. Επίσης έχει πολλά αμερικάνικα εστιατόρια και γενικά το ευχαριστιέμαι πολύ».

Περπέρογλου: «Ποιος είπε ότι εμείς πεινάμε λιγότερο;»

Από τη μεριά του ο Στράτος Περπέρογλου δήλωσε: «Είναι μια τελείως διαφορετική ομάδα από την ΤΣΣΚΑ. Βασίζεται στο ρυθμό και ποντάρει πολύ στο περιφερειακό σουτ. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο στόχο μας. Για μένα η τακτική δεν παίζει τόσο σημαντικό ρόλο, όσο το ποιος θα παίξει πιο δυνατά».

Ο έμπειρος φόργουορντ διαφώνησε ωστόσο ότι η Ρεάλ το… θέλει πιο πολύ γιατί έχει να κατακτήσει το τρόπαιο από το 1995. «Δεν νομίζω ότι είναι πιο πεινασμένοι από μας. Και εμείς θέλουμε να το κατακτήσουμε. Το ριπίτ είναι μεγάλο κίνητρο».

Άντιτς: «Ριμπάουντ και ποσοστά»

Ο Πέρο Άντιτς αναφέρθηκε στα κλειδιά του αγώνα. «Τα ριμπάουντ πρώτα από όλα. Είναι η ομάδα που είναι πρώτη στα επιθετικά ριμπάουντ, αλλά και στο σύνολο. Οπότε είναι μια δύσκολη δουλειά για μας τους ψηλούς και την υπόλοιπη ομάδα. Πρέπει να ρίξουμε τον ρυθμό τους και τα ποσοστά τους και να παίξουμε την ίδια αποτελεσματική άμυνα. Έχουμε δουλέψει πάνω στην τακτική τους, αλλά δεν ξέρω πως θα πάει το παιχνίδι. Αν θα έχει γρήγορο ή αργό ρυθμό. Εμείς ξέρουμε να τρέχουμε και ξέρουμε να παίζουμε καλά στο μισό γήπεδο. Το ματς-απ με τον Μίροτιτς θα έχει ενδιαφέρον. Είναι ένας αθλητικός και ταλαντούχος παίκτης. Θα είναι ωραία αναμέτρηση, ο παλιός με τον νέο».

Επιπλέον 500 εισιτήρια

Περισσότερους από 5.000 οπαδούς θα έχει ο Ολυμπιακός στο πλευρό του κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς η διοίκηση της ΚΑΕ κατάφερε να εξασφαλίσει ακόμη 500 εισιτήρια. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η ζήτηση από τους οπαδούς των πρωταθλητών είναι πολύ μεγάλη, ωστόσο παρά το γεγονός ότι κατά τον χθεσινού ημιτελικού με την ΤΣΣΚΑ η «O2 Arena» ήταν σχεδόν άδεια, η Ευρωλίγκα τόνισε σήμερα ότι δεν υπάρχουν περιθώρια ώστε να διαθέσει επιπλέον εισιτήρια στον Ολυμπιακό.

Την είδηση, μάλιστα, επιβεβαίωσαν και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι. «Εξασφαλίσαμε παραπάνω εισιτήρια» σχολίαζαν στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού.

Ανακοινώσεις έβγαλε και η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Με την πρώτη πληροφορεί τα εξής:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει πως έχει εξασφαλίσει επιπλέον εισιτήρια για τον αυριανό τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν για λεπτομέρειες στέλνοντας mail στοcbafes@olympiacosbc.gr ή στο inbox της επίσημης σελίδας της ομάδας στο Facebook (www.facebook.com/olympiacosbc)»

Και με τη δεύτερη υπενθυμίζει ότι: «Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καλεί τους φιλάθλους που θα βρεθούν την Κυριακή στην Ο2 Arena για τον τελικό της Ευρωλίγκας όπως προσέλθουν αρκετή ώρα πριν το τζάμπολ στο γήπεδο, αφού υπάρχουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας και η διαδικασία ελέγχου στις θύρες είναι πολύ χρονοβόρα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η αποκάλυψη του Ιωάννη

Ο Παπαπέτρου ήταν ο παίκτης-κλειδί στη σειρά με τη Μακάμπι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024