Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Απόγευμα Δευτέρας η επιστροφή των πρωταθλητών Ευρώπης

Απόγευμα Δευτέρας η επιστροφή των πρωταθλητών Ευρώπης

Η επιστροφή των τρις Πρωταθλητών Ευρώπης απ' το Λονδίνο υπολογίζεται στις 18:30-19:00 το απόγευμα και πλήθος κόσμου αναμένεται να δώσει το «παρών», προκειμένου να αποθέωσει τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του να πανηγυρίσουν μαζί τους. Συγχαρητήρια από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό!

Η επιστροφή των τρις Πρωταθλητών Ευρώπης απ’ το Λονδίνο υπολογίζεται στις 18:30-19:00 το απόγευμα και πλήθος κόσμου αναμένεται να δώσει το «παρών», προκειμένου να αποθέωσει τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του να πανηγυρίσουν μαζί τους.

Εν τω μεταξύ ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έδωσε τα δικά του συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας.

Το μήνυμα του για την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου τροπαίου ήταν: «Από καρδιάς συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου και για τη συγκίνηση που χάρισε σε όλους».

Το μήνυμα του προέδρου της Δημοκρατίας

Συγκινημένος από την τεράστια επιτυχία του Ολυμπιακού και την παραμονή μιας ελληνικής ομάδας στην κορυφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας σε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στην πειραϊκή ΚΑΕ.

«Η μεγάλη σας επιτυχία σε μια κορυφαία πανευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, για δεύτερη συνεχή χρονιά, αποτελεί για όλους μας ένα μεγάλο παράδειγμα, ότι με μεθοδική δουλειά, προσήλωση στο στόχο και πάνω απ’όλα πίστη στις δυνάμεις μας, μπορούμε να φτάσουμε στην κορυφή. Εκ μέρους όλων των Ελλήνων ένα μεγάλο ευχαριστώ».

Και από την ΠΑΕ

Ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει του Πρωταθλητές Ευρώπης στο μπάσκετ, εξέδωσε και η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν της Ρεάλ Μαδρίτης και κατέκτησαν για δεύτερη συνεχόμενη φορά την ευρωλίγκα και το ποδοσφαιρικό τμήμα, στέκεται δίπλα σε αυτή την επιτυχία.

«Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός συγχαίρει τους πανάξιους Πρωταθλητές Ευρώπης. Ολόκληρη η Ολυμπιακή οικογένεια πανηγυρίζει για τη νέα τεράστια ευρωπαϊκή επιτυχία του συλλόγου», ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Οι μέρες και οι ώρες των Game 5 Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Ανακοινώθηκαν οι μέρες και οι ώρες των Game 5 του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024