Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αποθεωτική υποδοχή στον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό

Αποθεωτική υποδοχή στον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό

Περίπου πέντε λεπτά πριν από τις 19:00 το αεροπλάνο που μετέφερε τους πρωταθλητές Ευρώπης, παίκτες του Ολυμπιακού από το Λονδίνο στην Αθήνα, πάτησε Ελλάδα με περίπου 2000 οπαδούς των Ερυθρολεύκων να αποθεώνουν τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα που για δεύτερη διαδοχική χρονιά κράτησαν το τρόπαιο στον Πειραιά. Ακόμα περίπου 3.500 περιμέναν τους «ερυθρόλευκους» στο ΣΕΦ. Δείτε βίντεο και φωτοεπορτάζ. Η τούρτα των πρωταθλητών κόπηκε στο αεροπλάνο της επιστροφής. Πόνους στο αυτί αισθάνεται ο Λο, ο οποίος θα εξατασθεί από γιατρό...

Περίπου πέντε λεπτά πριν από τις 19:00 το αεροπλάνο που μετέφερε τους πρωταθλητές Ευρώπης, παίκτες του Ολυμπιακού από το Λονδίνο στην Αθήνα, πάτησε Ελλάδα με περίπου 2000 οπαδούς των Ερυθρολεύκων να αποθεώνουν τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα που για δεύτερη διαδοχική χρονιά κράτησαν το τρόπαιο στον Πειραιά.

Την… είδηση της προσγείωσης μετέδωσε πρώτος ο σέντερ των Ερυθρολεύκων Κάιλ Χάινς, ο οποίος έγραψε στο twitter: «Μόλις προσγειωθήκαμε στην Αθήνα. Είμαι ενθουσιασμένος που θα πανηγυρίσουμε τον τίτλο μας με τους οπαδούς μας».

Περίπου 2000 οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο αεροδρόμιο και αποθέωσαν τους πρωταθλητές Ευρώπης, οι οποίοι επιβιβάσθηκαν στο πούλμαν της ομάδας με προορισμό το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Το πούλμαν έκανε μια… στάση ανάμεσα στον κόσμο, με τους προέδρους της ομάδας, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο να ανεβαίνουν στον ουρανό του μαζί με τους παίκτες της ομάδας και την κούπα, γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο, που φώναζε «Είναι τρελός ο πρόεδρος».

Ο Πέρο Άντιτς άναψε ένα καπνογόνο και έβαλε… φωτιά στους οπαδούς, ο Γιώργος Πρίντεζης έπαιξε το… «όλε, όλε» μαζί τους κρατόντας το τρόπαιο, ενώ την αποθέωση γνώρισαν ο Κάιλ Χάινς που κρατούσε μια σημαία της ομάδας και ο Βασίλης Σπανούλης που άκουσε το όνομά του ρυθμικά όπως και την απαίτηση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Έπειτα από περίπου 45 λεπτά το πούλμαν της αποστολής… ξεμπλόκαρε από τον κόσμο και συνοδεία των οπαδών κινείται προς το ΣΕΦ όπου περίμεναν περίπου 3.500 κόσμου για την 2η αποθέωση!

Οι εικόνες αντίστοιχες με αυτές που είχαν προηγηθεί αλλά περισσότερο έντονες!

Σχεδόν όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν ανέβει στην οροφή του πούλμαν, με πρώτο και… καλύτερο τον ατρόμητο Άντιτς, ο οποίος είχε προλάβει να σκαρφαλώσει πολλά μέτρα πριν την τελική στάση.

Σιγά-σιγά ο κόσμος άρχισε να αποχωρεί και οι παίκτες μπήκαν στο ΣΕΦ.

Σε γιατρό ο Λο…

Οι πρωταθλητές Ευρώπης δεν έχουν περιθώρια για ξεκούραση, καθώς την Τρίτη στις 18:00 έχει προγραμματιστεί προπόνηση στο ΣΕΦ, ενόψει των δύο αγώνων την ερχόμενη Πέμπτη και το Σάββατο, για την Α1.

Η συμμετοχή του Είσι Λο στην προπόνηση θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα των αυριανών εξετάσεων.

Ο Αμερικανός του Ολυμπιακού δέχτηκε χτύπημα κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά μέσα στο μεθύσι της επιτυχίας, η είδηση για τον τραυματισμό του πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Ο γιατρός του Ολυμπιακού, Μανώλης Μυριοκεφαλιτάκης, έβαζε φάρμακο στο αυτί του Λο συχνά κατά τη διάρκεια της πτήσης και την Τρίτη αναμένεται να εξετάσθει από γιατρό για να διαπιστωθεί τι ακριβώς προκαλεί τον πόνο.

Η τούρτα των πρωταθλητών

Κατά τη διάρκεια της πτήσης οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη, και τον προπονητή, Γιώργο Μπαρτζώκα, έκοψαν τούρτα, που έγραφε πάνω «Ολυμπιακός. Πρωταθλητής Ευρώπης 2013». Όλοι οι παίκτες έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες αγκαλιά με το τρόπαιο, ενώ ο Κώστας Παπανικολάου επισκέφτηκε το πιλοτήριο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Πόσα χρήματα έχει κερδίσει μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός από την ασύλληπτη ευρωπαϊκή του πορεία

Αυτά είναι τα συνολικά έσοδα του Ολυμπιακού φέτος από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024