Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Καρφιά» του Γ.Αγγελόπουλου για τον Δ.Γιαννακόπουλο

«Καρφιά» του Γ.Αγγελόπουλου για τον Δ.Γιαννακόπουλο

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε για την κλήρωση της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκας καθώς και για την βράβευση του Γιώργου Μπαρτζώκα ως κορυφαίος προπονητής της χρονιάς. Τέλος έδωσε συνέχεια στην κόντρα με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τονίζοντας: «Ορισμένοι πιστεύουν ότι είναι υγιές και πολύ αθλητικό να διοικείς ή να είσαι ιδιοκτήτης μιας ομάδας και να στοιχηματίζεις στους αγώνες της. Φαντάζομαι βέβαια πως ο κ. Γιαννακόπουλος δεν ασπάζεται αυτή την αντίληψη»...

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε για την κλήρωση της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκας καθώς και για την βράβευση του Γιώργου Μπαρτζώκα ως κορυφαίος προπονητής της χρονιάς. Τέλος έδωσε συνέχεια στην κόντρα με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τονίζοντας: «Ορισμένοι πιστεύουν ότι είναι υγιές και πολύ αθλητικό να διοικείς ή να είσαι ιδιοκτήτης μιας ομάδας και να στοιχηματίζεις στους αγώνες της. Φαντάζομαι βέβαια πως ο κ. Γιαννακόπουλος δεν ασπάζεται αυτή την αντίληψη»…

Αναλυτικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε:

Για την κλήρωση: «Κάθε κλήρωση έχει τα υπέρ και τα κατά. Νομίζω είναι ομαλή κλήρωση, τα ταξίδια είναι ομαλά, δεν έχουμε δύσκολες πόλεις. Θα δούμε. Νομίζω θα πάει καλά» είπε αρχικά ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Για την βράβευση του Γιώργου Μπαρτζώκα: «αυτό το αναγνωρίζει πια όλη η Ευρώπη. Βλέπετε την καθολική αναγνώριση και το θαυμασμό που υπάρχει και σε επίπεδο διοικητικό και στους προπονητές και στους παίκτες οι οποίοι είναι περιζήτητοι παντού. Το μοντέλο δεν αλλάζει. Συγχαρητήρια στον κύριο Μπαρτζώκα για την καταπληκτική χρονιά που έκανε και για την τεράστια αυτή διάκριση. Πρώτη φορά Έλληνας προπονητής λαμβάνει αυτό το βραβείο».


Για την επιλογή του Μιλάνου ως πόλη που θα φιλοξενήσει το Final-4:«Είναι νωρίς ακόμα να λέμε για στόχους. Μακάρι να είμαστε εκεί, ποιος δεν θα το ήθελε; Νομίζω ότι το Μιλάνο είναι ιδανική επιλογή, είναι κοντά στην Ελλάδα, υπάρχουν πολλοί φοιτητές στην Ιταλία και πολλοί Έλληνες. Νομίζω ότι είναι ιδανική επιλογή. Μακάρι να είμαστε εκεί».

Για τον πρόεδρο της «πράσινης» ΚΑΕ Δημήτρη Γιαννακόπουλο: «Δεν ξέρω πως εννοεί ή ορίζει ο κ. Γιαννακόπουλος τα «αθλητικά πλαίσια». Ο καθένας έχει τη δική του εκδοχή, ανάλογα με το τι τον συμφέρει να υποστηρίξει. Για παράδειγμα, ορισμένοι πιστεύουν ότι είναι υγιές και πολύ αθλητικό να διοικείς ή να είσαι ιδιοκτήτης μιας ομάδας και να στοιχηματίζεις στους αγώνες της. Φαντάζομαι βέβαια πως ο κ. Γιαννακόπουλος δεν ασπάζεται αυτή την αντίληψη».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Κοντά στο sold out η Φιορεντίνα για τον τελικό – Πόσα εισιτήρια απομένουν

Πολύ κοντά στο να εξαντλήσουν τα διαθέσιμα εισιτήρια για τον τελικό του Europa Conference League είναι οι οπαδοί της Φιορεντίνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

inbox
today

Τα θέματα της επικαιρότητας που θα σε απασχολήσουν σήμερα

Sports in

Spotlight

Life Scene

ΠΑΟΚ: O Πόρτερ έβαλε τα κλάματα μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό (vid)

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ συγκινήθηκε μετά τη λήξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ που σήμανε τέλος της σεζόν και για τους δύο.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

LIVE: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

LIVE: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός για το Game 2 των προημιτελικών των play offs της Stoiximan Basket League. Οι «πράσινοι» προηγούνται 1-0. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

LIVE: ΑΕΚ – Ολυμπιακός

LIVE: ΑΕΚ – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Ολυμπιακός για το Game 2 των προημιτελικών των play offs της Stoiximan Basket League. Οι «ερυθρόλευκοι» προηγούνται 1-0. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Οι παίκτες του Ολυμπιακού θυμούνται την καλύτερη, τη χειρότερη και την πιο αστεία στιγμή της Euroleague (vid)

Σακίλ ΜακΚίσικ, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Αϊζάια Κάνααν και Ίγκανς Μπραζντέικις θυμούνται όσα πέρασαν τη φετινή σεζόν στην Euroleague και ξεχωρίζουν τις πιο σημαντικές στιγμές.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Ο Λορέντζο Μπράουν αναμένεται να αποχωρήσει από την Μακάμπι και η Ρεάλ… περιμένει στην γωνία

Όλο και πιο πιθανό είναι το σενάριο ο Λορέντζο Μπράουν να αποχωρήσει από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, με την Ρεάλ Μαδρίτης να έχει προσεγγίσει τον 34χρονο γκαρντ, όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Δημοσίευμα από την Ισπανία: «Είναι κλεισμένος ο Κίναν Έβανς και ο Νικ Καλάθης…»

Ο Κίναν Έβανς αποχωρεί από τη Ζαλγκίρις και ο Νικ Καλάθης από τη Φενέρμπαχτσε το καλοκαίρι και στην Ισπανία ρίχνουν... «βόμβα» για το μέλλον τους.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024