Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στην εντατική μετά το ματς με τον ΟΣΦΠ ο Τζαβάι

Στην εντατική μετά το ματς με τον ΟΣΦΠ ο Τζαβάι

Στην εντατική οδηγήθηκε ο Νέιθαν Τζαβάι λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στην Γαλατάσαραϊ. Ο Αυστραλός σέντερ των Τούρκων, ο οποίος πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, σημειώνοντας 22 πόντους, μεταφέρθηκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας αφού ένιωσε βαρύ ίλιγγο και μούδιασμα στην αριστερή μεριά του σώματός του (από τον ώμο ως το πόδι), όπως αναφέρει η ανακοίνωση της «Γαλατά».

Στην εντατική οδηγήθηκε ο Νέιθαν Τζαβάι λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στην Γαλατάσαραϊ.

Ο Αυστραλός σέντερ των Τούρκων, ο οποίος πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, σημειώνοντας 22 πόντους, μεταφέρθηκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας αφού ένιωσε βαρύ ίλιγγο και μούδιασμα στην αριστερή μεριά του σώματός του (από τον ώμο ως το πόδι), όπως αναφέρει η ανακοίνωση της «Γαλατά».

Από τους γιατρούς εκφράζονται φόβοι για καρδιακό επεισόδιο και για τον λόγο αυτό μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις και να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Σύμφωνα με τούρκικα δημοσιεύματα, ο Αυστραλός σέντερ θα υποβληθεί σε αγγειοπλαστική επέμβαση στην καρδιά! Στο πλευρό του παίκτη βρίσκεται και η «αιώνια» αντίπαλος, Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που εξέδωσε ανακοίνωση στήριξης: «Ελπίζουμε να επιστρέψει σύντομα. Οι παίκτες μας βρίσκονται στο πλευρό του».

Μαζί του και ο Σουηδός επιθετικός της ποδοσφαρικής ομάδας, Γιόχαν Ελμάντερ, που εξέφρασε τη στήριξή του μέσω Twitter: «Ελπίζω να αναρρώσεις σύντομα, φίλε μου».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Κοντά στο sold out η Φιορεντίνα για τον τελικό – Πόσα εισιτήρια απομένουν

Πολύ κοντά στο να εξαντλήσουν τα διαθέσιμα εισιτήρια για τον τελικό του Europa Conference League είναι οι οπαδοί της Φιορεντίνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024