Κυριακή 12 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αρθροσκόπηση ο Έισι Λο, διάστρεμμα ο Κατσίβελης

Αρθροσκόπηση ο Έισι Λο, διάστρεμμα ο Κατσίβελης

Δεν ήταν θετικά τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε τη Δευτέρα ο Έισι Λο, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στο γόνατο που θα τον κρατήσει 1,5 με 2 μήνες εκτός δράσης. Έτσι στον Ολυμπιακό θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα αναζητήσουν αντικαταστάτη του, ο οποίος θα πρέπει να έχει δηλωθεί ως το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στον α' γύρο του «Top16». Αμφίβολος το ματς με τη Φενέρμπαχτσε και ο Κατσίβελης που υπέστη διάστρεμμα.

Δεν ήταν θετικά τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε τη Δευτέρα ο Έισι Λο, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στο γόνατο που θα τον κρατήσει 1,5 με 2 μήνες εκτός δράσης.

Έτσι στον Ολυμπιακό θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα αναζητήσουν αντικαταστάτη του, ο οποίος θα πρέπει να έχει δηλωθεί ως το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στον α’ γύρο του «Top16».

Οι εξετάσεις έδειξαν «ευρήματα στο μηνίσκο» και ο Έισι Λο θα χρειαστεί να κάνει αρθροσκόπηση ή να ακολουθήσει θεραπευτικής αγωγής, κάτι που συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες.

Αν ο Ολυμπιακός αποφασίσει να αποκτήσει κάποιον παίκτη και τον δηλώσει ως το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς, τότε θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί από την αρχή του γύρου του Top-16. Εάν δεν προλάβουν το χρονικό περιθώριο, τότε ο νέος παίκτης θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στο β’ γύρο.

Επιπροσθέτως, αν ο Ολυμπιακός καταλήξει σε ξένο παίκτη που αγωνίζεται στην Α1, αυτός θα έχει δικαίωμα να παίξει μόνο στους αγώνες της Ευρωλίγκα.

Αμφίβολος ο Κατσίβελης

Εν τω μεταξύ, πλην των Λο και Πέτγουεϊ (πρόβλημα στη μέση) που έχουν τεθεί εκτός μάχης για τον αγώνα της Παρασκευής με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, αμφίβολος είναι ο Δημήτρης Κατσίβελης, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση και κανείς δεν ξέρει αν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Τι λένε οι αριθμοί για το ντέρμπι

Λίγες ώρες πριν από την σέντρα αυτής της σημαντικής αναμέτρησης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό (12/5, 20:00) η επίσημη ιστοσελίδα του πρωταθλήματος, παρουσιάζει την προϊστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 12 Μαϊου 2024