Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Sold out» ξανά το ΣΕΦ για το ματς Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα

«Sold out» ξανά το ΣΕΦ για το ματς Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα εισιτήρια για τον αγώνα της Πέμπτης με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του «Top16». Έτσι, η έδρα των Πειραιωτών θα είναι γεμάτη για δεύτερο διαδοχικό ματς στη β' φάση της διοργάνωσης (μετά από αυτό με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ) με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να δείχνουν ότι βρίσκονται στο πλευρό των «back to back» Πρωταθλητών Ευρώπης παρά τις ήττες από τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο και την Αρμάνι Μιλάνο στην Ευρωλίγκα, που έφεραν απογοήτευση και το «σπάσιμο» του αήττητου.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα εισιτήρια για τον αγώνα της Πέμπτης με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του «Top16».

Έτσι, η έδρα των Πειραιωτών θα είναι γεμάτη για δεύτερο διαδοχικό ματς στη β’ φάση της διοργάνωσης (μετά από αυτό με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ) με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να δείχνουν ότι βρίσκονται στο πλευρό των «back to back» Πρωταθλητών Ευρώπης παρά τις ήττες από τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο και την Αρμάνι Μιλάνο στην Ευρωλίγκα, που έφεραν απογοήτευση και το «σπάσιμο» του αήττητου.

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα εισιτήρια για τον αγώνα Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα. Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι το ΣΕΦ θα είναι ασφυκτικά γεμάτο», ανέφερε η ανακοίνωση της ΚΑΕ στη σελίδα της ομάδας στο facebook.

Στη φάση των «16» οι Ερυθρόλευκοι μετρούν μια νίκη επί της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς (95-82), και μια -βαριά- ήττα από την Αρμάνι την περασμένη εβδομάδα στο Μιλάνο (81-51).

Αντίθετα, οι Μπλαουγκράνα έρχονται στον Πειραιά έχοντας δύο νίκες, μια στη Βαρκελώνη επί της Αναντολού Εφές (84-65) και μια στην Τουρκία επί της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ (76-73).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποκλειστικά στο in: «Μπορούμε να περάσουμε την Άστον Βίλα»

Στην συνέντευξή του στο in o «Μέντι» - όπως θέλει να τον αποκαλούν- δηλώνει ότι η ομάδα κατεβαίνει για να κερδίσει όλους τους αγώνες, ακόμη και την Άστον Βίλα. Μιλά για τα πέναλτι που δεν βλέπει, τον Τζολάκη, για τα παιδικά του χρόνια, το αγαπημένο του σύστημα και το VAR.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024