Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
O Αλβέρτης υπολογίζει στον Κάρι, αλλά όχι και στον Γκιστ

O Αλβέρτης υπολογίζει στον Κάρι, αλλά όχι και στον Γκιστ

Με τον Ραμέλ Κάρι να έχει αφήσει... πίσω του το οστικό οίδημα στην ποδοκνημική που τον ταλαιπώρησε και να είναι -εκτός απροόπτου- έτοιμος να προσφέρει, αλλά με τον Τζέιμς Γκιστ (θλάση στο οπίσθιο μηριαίο) να μένει εκτός και μην υπολογίζεται από τον Φραγκίσκο Αλβέρτη, ολοκληρώθηκε η αποψινή προπόνηση του Παναθηναϊκού ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ για την 11η αγωνιστική της φάσης των «16» της Ευρωλίγκα.

Με τον Ραμέλ Κάρι να έχει αφήσει… πίσω του το οστικό οίδημα στην ποδοκνημική που τον ταλαιπώρησε και να είναι -εκτός απροόπτου- έτοιμος να προσφέρει, αλλά με τον Τζέιμς Γκιστ (θλάση στο οπίσθιο μηριαίο) να μένει εκτός και μην υπολογίζεται από τον Φραγκίσκο Αλβέρτη, ολοκληρώθηκε η αποψινή προπόνηση του Παναθηναϊκού εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ για την 11η αγωνιστική της φάσης των «16» της Ευρωλίγκα.

Το «παρών» στην προπόνηση έδωσε και ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος παρακολούθησε μεγάλο μέρος της και λίγο πριν αποχωρήσει από το γήπεδο είχε εγκάρδια συνομιλία με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, καθώς μόλις είχε αφιχθεί η αποστολή της Φενέρ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Αρσεναλ – Έβερτον

LIVE: Αρσεναλ - Έβερτον. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αρσεναλ - Έβερτον για την 38η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports 3HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024