Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μπουρούσης θα... σκότωνε τον Ολυμπιακό για χάρη της Ρεάλ

Ο Μπουρούσης θα… σκότωνε τον Ολυμπιακό για χάρη της Ρεάλ

Στις «μάχες» με την πρώην ομάδα του, τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα, αναφέρθηκε ο σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης, Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος μιλώντας στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «Cope», τόνισε ότι οι Πρωταθλητές Ευρώπης είναι ικανοί να σπάσουν το πλεονέκτημα έδρας της «Βασίλισσας». Γι' αυτό, ο διεθνής Έλληνας άσος επέστησε την προσοχή και χρησιμοποίησε την ατάκα: «πρέπει να ''σκοτώσουμε'' τον Ολυμπιακό και να μην επικεντρωθούμε μόνο στον Βασίλη Σπανούλη».

Στις «μάχες» με την πρώην ομάδα του, τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα, αναφέρθηκε ο σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης, Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος μιλώντας στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «Cope», τόνισε ότι οι Πρωταθλητές Ευρώπης είναι ικανοί να σπάσουν το πλεονέκτημα έδρας της «Βασίλισσας». Γι’ αυτό, ο διεθνής Έλληνας άσος επέστησε την προσοχή και χρησιμοποίησε την ατάκα: «πρέπει να »σκοτώσουμε» τον Ολυμπιακό και να μην επικεντρωθούμε μόνο στον Βασίλη Σπανούλη».

Αναλυτικά όσα είπε ο διεθνής σέντερ:

Για τον περσινό τελικό μεταξύ των δύο ομάδων: «Δεν ήμουν εδώ. Κοιτώ αυτά τα ματς, ως πλέι οφ της Ευρωλίγκα, εμπειρία που έχω ζήσει 4-5 φορές. Άρα γνωρίζω ότι αυτά τα παιχνίδια είναι πάντα πολύ δυνατά και το ένα ουδεμία σχέση έχει με το άλλο. Κάθε ένα είναι διαφορετικό».

Για τον αν ο Ολυμπιακός έχει πιθανότητες να νικήσει στην Μαδρίτη:
«Φυσικά και έχει. Αν δεν παίξουμε άμυνα, αν δεν κάνουμε το παιχνίδι μας με ενέργεια, αν δεν επικεντρωθούμε στην άμυνα, αν δεν κάνουμε ό,τι μας πει ο προπονητής μας, θα δώσουμε στον Ολυμπιακό την ευκαιρία να πάρει ένα ματς».

Για το αν οι Πειραιώτες είναι πιο δυνατοί από πέρυσι:
«Δεν ξέρω αν είναι καλύτεροι ή χειρότεροι. Ξέρω ότι είναι πολύ καλή ομάδα που θα έλθει εδώ χωρίς πίεση -μη ξεχνάτε πως ξέρω καλά αυτήν την ομάδα- και θα προσπαθήσει να νικήσει. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Για το αν νιώθει… κάπως που θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό:
«Όχι! Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Νιώθω όπως θα ένιωθα όποιος και αν ήταν ο αντίπαλος μας. Η δουλειά μου είναι να μπαίνω στο παρκέ και να δίνω το 100%. Δεν με ενδιαφέρει αν είναι ο Ολυμπιακός ή κάποιος άλλος. Είναι τα πλέι οφ και συναντιούνται δυο σκληρές ομάδες».

Για το αν θα προτιμούσε τον Παναθηναϊκό: «Δεν έχω καμία προτίμηση. Μπροστά μας έχουμε τον Ολυμπιακό και άρα σκέφτομαι τον Ολυμπιακό».

Για το πώς πιστεύει ότι θα τον υποδεχθούν οι φίλαθλοι στο ΣΕΦ:
«Έως τότε, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Δεν με νοιάζει τώρα το ΣΕΦ. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να δώσουμε όλοι το 110%, να παίξουμε καλύτερα από ό,τι παίζαμε όλη τη χρονιά, να δείξουμε ποιοι είμαστε».

Για τον Μπέγκιτς και την φροντ λάιν του Ολυμπιακού: «Δυο μήνες είναι εκτός, δεν το ξέρατε; Δεν σκεφτόμαστε έναν παίκτη ή μια γραμμή. Μας ενδιαφέρει το σύνολο. Είναι καλή ομάδα και πρέπει να προσέξουμε όλους τους παίκτες. Όχι έναν».

Για το αν θα συμπεριφερθούν κάπως διαφορετικά στον Σπανούλη: «Αυτή είναι η ερώτηση που κάνουν όλοι σε όλες τις αντιπάλους του Ολυμπιακού. Για εμένα, η απάντηση είναι εύκολη: όχι, δεν θα κοιτάξουμε μόνο τον Βασίλη. Θέλουμε να παίξουμε δυνατή ομαδική άμυνα και θα προσπαθήσουμε να τους… σκοτώσουμε. Αγωνιζόμαστε στην έδρα μας, πλεονέκτημα που παλέψαμε όλη τη σεζόν για να αποκτήσουμε. Τώρα, πρέπει να τους… σκοτώσουμε».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024