Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αλβέρτης και παίκτες δήλωσαν έτοιμοι για το 1-1 στη Μόσχα

Αλβέρτης και παίκτες δήλωσαν έτοιμοι για το 1-1 στη Μόσχα

Σύνθημα νίκης έδωσε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης εν όψει του δεύτερου αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας την Παρασκευή (19:30, ΔΤ) στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα. Αλλωστε, ο τρόπος που χάθηκε η πρώτη αναμέτρηση στεναχώρησε τον προπονητή των «πρασίνων», ο οποίος, όμως, κοιτάζει μπροστά και δίνει το έναυσμα για την αντεπίθεση της ομάδας του στον αγώνα που ακολουθεί και πάλι στη ρωσική πρωτεύουσα. Αισιόδοξοι Κάρι, Ματασιούλις και Ράιτ για την ισοφάριση...

Σύνθημα νίκης έδωσε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης εν όψει του δεύτερου αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας την Παρασκευή (19:30, ΔΤ) στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα. Αλλωστε, ο τρόπος που χάθηκε η πρώτη αναμέτρηση στεναχώρησε τον προπονητή των «πρασίνων», ο οποίος, όμως, κοιτάζει μπροστά και δίνει το έναυσμα για την αντεπίθεση της ομάδας του στον αγώνα που ακολουθεί και πάλι στη ρωσική πρωτεύουσα:

«Χάσαμε το πρώτο παιχνίδι, αλλά κοιτάμε μπροστά. θα πω αυτό που είπα και πριν την έναρξη των αγώνων με την ΤΣΣΚΑ. Ό,τι θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις κι αυτό θα κάνουμε. Θα μελετήσουμε τα λάθη μας έτσι ώστε να μην τα επαναλάβουμε και αύριο», τόνισε αρχικά ο νεαρός τεχνικός και συνέχισε: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Ξεχνάμε τι έγινε τη Μεγάλη Τετάρτη κι εστιάζουμε στη συνέχεια. Θα πρέπει να κρατήσουμε ό,τι καλό κάναμε, πρέπει να ξαναπαίξουμε σκληρά στην άμυνα και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση, αν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη».

Τα 34α γενέθλιά του γιόρτασε σήμερα ο Ραμέλ Κάρι, ο οποίος εστίασε στο επιθετικό κομμάτι: «Νομίζω ότι και οι δύο ομάδες θα έτοιμες για μάχη. Ελπίζω να νικήσουμε. Για να το κάνουμε αυτό πρέπει να είμαστε περισσότερο εύστοχοι, να διατηρήσουμε την ένταση στην άμυνά μας και να πάμε καλύτερα στην επίθεση».

Από την πλευρά του, ο Γιόνας Ματσιούλις δήλωσε: «Η απόδοσή μας πρέπει να κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα, μετά από μόλις 2 ημέρες ξεκούρασης. Ήρθαμε στη Μόσχα με στόχο, τουλάχιστον, μία νίκη. Όλοι στην ομάδα γνωρίζουν πως θα είναι δύσκολο το έργο μας, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε».

Τέλος, ο Ζακ Ράιτ, υποστήριξε: «Δεν πήραμε τη νίκη στο πρώτο ματς, παρά την καλή εμφάνιση που κάναμε. Μπροστά μας έχουμε τη δεύτερη ευκαιρία για να το πετύχουμε. Πιστεύουμε στην ομάδα μας και γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε. Οι λεπτομέρειες μας στοίχισαν στο πρώτο ματς».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024