Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Θέλουμε να γυρίσουμε στη Μαδρίτη» είπε ο Μπαρτζώκας

«Θέλουμε να γυρίσουμε στη Μαδρίτη» είπε ο Μπαρτζώκας

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε ότι η ομάδα του έπρεπε να κάνει το κάτι παραπάνω για να κερδίσει το ματς απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης και στάθηκε στα υψηλά ποσοστά τριπόντων των Ισπανών και στις χαμένες βολές της ομάδας του. Παράλληλα τόνισε ότι θέλει να επιστρέψει η σειρά στη Μαδρίτη, ενώ εξήγησε ότι ο Σέντρικ Σίμονς δεν αγωνίστηκε αφού έπαθε τράβηγμα στους προσαγωγούς. «Δεν είναι ανίκητη η Ρεάλ» σχολίασε ο Λοτζέσκι. «Είναι δύσκολο στην Ελλάδα» είπε ο Λάσο.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε ότι η ομάδα του έπρεπε να κάνει το κάτι παραπάνω για να κερδίσει το ματς απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης και στάθηκε στα υψηλά ποσοστά τριπόντων των Ισπανών και στις χαμένες βολές της ομάδας του. Παράλληλα τόνισε ότι θέλει να επιστρέψει η σειρά στη Μαδρίτη, ενώ εξήγησε ότι ο Σέντρικ Σίμονς δεν αγωνίστηκε αφού έπαθε τράβηγμα στους προσαγωγούς.

«Ήταν ένα τυπικό παιχνίδι playoffs φ Ευρωλίγκας με μεγάλη ένταση και πολλές φορές και νεύρα με πολλές επαφές. Αλλά και πολύ καλό μπάσκετ για την κρισιμότητα της αναμέτρησης. Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε καταπληκτικά στο πρώτο ημίχρονο, σουτάροντας 9/14 τρίποντα, έχοντας μάλιστα 2/2 τρίποντα με τον Ρέγες, κάτι που δεν περιμέναμε.

»Με δύο διαφοροποιήσεις στην άμυνα στην επανάληψη είχαμε τύχη στο ματς, περιορίσαμε την επίθεση της Ρεάλ Μαδρίτης στο μισό σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο. Δυστυχώς, όμως, χάσαμε κάποια ελεύθερα σουτ, χάσαμε κάποιες βολές και για να κερδίσεις τη Ρεάλ Μαδρίτης εδώ θα πρέπει να κάνεις το κάτι παραπάνω. Πλέον η σειρά μεταφέρεται στην έδρα μας.

»Θέλουμε να γυρίσουμε εδώ, αλλά ξέρουμε πως δε θα ‘ναι εύκολο. Τώρα το μόνο που σκεφτόμαστε είναι το παιχνίδι της Δευτέρας (21/4, 20:00/ΔΤ) και τίποτα άλλο. Εμείς έχουμε μία ομάδα που απαρτίζεται από πολλά νέα πρόσωπα, έχουμε 7 νέους παίκτες σε σχέση με πέρυσι, συν το γεγονός ότι χάσαμε τον βασικό μας πλέιμεϊκερ, τον Λο.

»Το ότι προκριθήκαμε στα προημιτελικά παρά τους πάρα πολλούς τραυματισμούς και τις ατυχίες που είχαμε, δείχνει πως αυτή η ομάδα έχει χαρακτήρα κι αυτό είναι αρκετά σημαντικό. Πολλοί απ’ τους παίκτες μας όχι playoffs Ευρωλίγκας δεν είχαν παίξει, αλλά ούτε καν στη διοργάνωση. Κάθε ημέρα που περνάει γινόμαστε και καλύτεροι».

Στη συνέχεια εξήγησε για την κατάσταση του εμπύρετου Στράτου Περπέρογλου και τη μη χρησιμοποίηση του Σέντρικ Σίμονς: «Το πρόβλημα του Στράτου, αλλά και του Σίμονς είναι ακόμη μία ατυχία, δείγμα αυτού που μας ταλαιπωρεί όλη τη χρονιά φέτος. Ο Στράτος έφτασε να έχει 39 πυρετό κι ο Σέντρικ έπαθε τράβηγμα στους προσαγωγούς και, επειδή είναι ένας τραυματισμός που μπορεί να επιφέρει θλάση, προτιμήσαμε να μην τον χρησιμοποιήσουμε».

«Δεν είναι ανίκητη η Ρεάλ» σχολίασε ο Λοτζέσκι

«Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι, πιο επιθετικοί, είχαμε καλύτερο επιμέρους σκορ, κλείσαμε τη Ρεάλ Μαδρίτης και την πιέσαμε για να κάνουμε την ανατροπή. Δυστυχώς πληρώσαμε κάποια άστοχα μακρινά σουτ που είχαμε, κυρίως στην 3η και τέταρτη περίοδο.

»Σίγουρα οι πολλές χαμένες βολές που είχαμε σήμερα, έπαιξαν το ρόλο τους προκειμένου να μην τα καταφέρουμε.

»Η Ρεάλ δεν είναι ανίκητη. Οφείλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, να δούμε τι δεν πήγε καλά σήμερα και να παίξουμε στον Πειραιά όπως το κάναμε σήμερα στο δεύτερο μέρος. Με τη βοήθεια του κόσμου μας στο ΣΕΦ, μπορούμε σε πρώτη φάση να κάνουμε το 2-1 στη σειρά και στη συνέχεια να προσπαθήσουμε για το ολικό comeback».

Πάμπλο Λάσο: «Είναι δύσκολα στην Ελλάδα»

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας, που αγωνιζόμασταν για τέταρτη φορά τις τελευταίες επτά μέρες. Στο πρώτο μέρος η επίθεσή μας ήταν πολύ καλή, αλλά όχι και η άμυνά μας. Πήραμε μια σημαντική νίκη και είμαι χαρούμενος γι’ αυτή, αλλά και την ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Τώρα θα πρέπει να πάρουμε κάποιες ανάσες, γιατί δεν αμφιβάλω για την καρδιά και το μυαλό αυτών των παικτών και το πού θέλουν να φτάσουν», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός.

«Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για το τρίτο παιχνίδι. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να παίζεις στην Ελλάδα. Ήταν δύσκολο από την εποχή που έπαιζα εγώ. Είμαι βέβαιος πως η ομάδα μου είναι έτοιμη να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο. Στόχος μας είναι η πρόκριση και δεν κάνουμε όνειρα πέρα από τον Ολυμπιακό. Καθήκον μου είναι να μεταδώσω στους παίκτες μου πόσο σημαντικό είναι κάθε παιχνίδι. Εστιάζουμε μόνο στο παιχνίδι της Δευτέρας», πρόσθεσε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024