Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Nίκη επιβίωσης ψάχνουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ

Nίκη επιβίωσης ψάχνουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ

Να παραμείνουν «ζωντανοί» στην υπόθεση πρόκριση στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα ζητούν σήμερα Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός που δίνουν σήμερα το τρίτο τους ματς στα πλέι οφ της διοργάνωσης υποδεχόμενοι την Ρεάλ (20:00, ΔΤ)  και την ΤΣΣΚΑ (21:45, Novasrpots2) , αντίστοιχα. Σε περίπτωση ήττα οι δύο ελληνικές ομάδες αποχαιρετούν την Ευρωλίγκα, καθώς βρίσκονται στο 2-0 ήττες. Live από το sports.in.gr

Να παραμείνουν «ζωντανοί» στην υπόθεση πρόκριση στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα ζητούν σήμερα Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός που δίνουν σήμερα το τρίτο τους ματς στα πλέι οφ της διοργάνωσης υποδεχόμενοι την Ρεάλ (20:00, ΔΤ) και την ΤΣΣΚΑ (21:45, Novasrpots2) , αντίστοιχα. Σε περίπτωση ήττα οι δύο ελληνικές ομάδες αποχαιρετούν την Ευρωλίγκα, καθώς βρίσκονται στο 2-0 ήττες. Live από το sports.in.gr

Ο Ολυμπιακός παίρνοντας τα δύο παιχνίδια στο «σπίτι» του u;elei να επιστρέψει στην ισπανική πρωτεύουσα για την ύστατη προσπάθεια.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα παραταχθούν χωρίς τον Στράτο Περπέρογλου, που είναι καταβεβλημένος από την ίωση που τον ταλαιπωρεί από τη Μεγάλη Εβδομάδα και δεν προπονήθηκε ούτε χθες.

Από την άλλοι οι Μαδριλένοι δεν υπολογίζουν στον Ντοντέι Ντρέιπερ, αλλά επανέρχεται ο Τζέισι Κάρολ, ενώ ο τραυματισμός του Σέρχιο Ροντρίγκεθ δεν αποδείχτηκε σοβαρός.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), Σάσα Πουκλ (Σλοβενία) και Ρετζέπ Ανκαραλί (Τουρκία).

Στον Παναθηναϊκό ο Φραγκίσκος Αλβέρτης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα αγωνιστεί κανονικά αφού ο τραυματισμός στη μύτη που τον επηρέασε εμφανώς στο προηγούμενο παιχνίδι δεν είναι σοβαρός.

Η ΤΣΣΚΑ ήρθε στην Αθήνα με σαφή πρόθεση να αποτρέψει την αντεπίθεση του Παναθηναϊκού και να «τσεκάρει» το εισιτήριο για το Μιλάνο. Ο Έτορε Μεσίνα δεν υπολογίζει και πάλι στον Μίλος Τεόντοσιτς, που ολοκλήρωσε τη θεραπεία του στο Ισραήλ, αλλά επέστρεψε στη Μόσχα και δεν ταξίδεψε για την Ελλάδα καθώς είναι ακόμη ανέτοιμος.

Διαιτητές θα είναι οι Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία) και Αντόνιο Κόντε (Ισπανία).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ο Ολυμπιακός στο σπίτι του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (pics, vids)

Ο Ολυμπιακός επισκέφτηκε το… σπίτι της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας, λίγες μέρες πριν τον σπουδαίο ημιτελικό με τη Μίλαν για το Youth League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024