Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Την «ευκαιρία να κάνουμε το 2-2», ψάχνει ο Αλβέρτης κόντρα στην ΤΣΣΚΑ

Την «ευκαιρία να κάνουμε το 2-2», ψάχνει ο Αλβέρτης κόντρα στην ΤΣΣΚΑ

Στο στόχο της ομάδας, που δεν είναι άλλος από την ισοφάριση της σειράς των πλέι οφ της Ευρωλίγκας σε 2-2, επικεντρώθηκε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Φραγκίσκος Αλβέρτης, ενόψει του αυριανού αγώνα (19:30) με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ.

Στο στόχο της ομάδας, που δεν είναι άλλος από την ισοφάριση της σειράς των πλέι οφ της Ευρωλίγκας σε 2-2, επικεντρώθηκε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Φραγκίσκος Αλβέρτης, ενόψει του αυριανού αγώνα (19:30) με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ.

«Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο», είπε αρχικά ο Αλβέρτης και συνέχισε: «Όλα τα παιχνίδια είναι ξεχωριστά. Παίζεις και πας για το επόμενο. Είμαστε στο 2-1, έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε το 2-2 και αυτός είναι ο στόχος της ομάδας. Και περιμένουμε να δούμε αν μπορούμε να τον εκπληρώσουμε και να πάμε στη Μόσχα για το 5ο παιχνίδι της σειράς. Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κρατήσει τα χαρακτηριστικά του. Θα πρέπει να βελτιώσουμε παράλληλα κάποια πράγματα στην επίθεση και να το θέλουμε πιο πολύ από τους άλλους, όπως γίνεται πάντα».

Σε ερώτηση για το αν είναι σημαντική η ομάδα ή οι προσωπικότητες σε τέτοιους αγώνες, ο Αλβέρτης απάντησε: «Τα πάντα ξεκινούν από την ομάδα, από το ομαδικό παιχνίδι. Το σημαντικό είναι να παίξεις ως ομάδα, με υψηλό ρυθμό. Από εκεί και πέρα αν βγουν και οι προσωπικότητες μέσα στο γήπεδο είναι πολύ σημαντικό κέρδος».

Όσο για μυστικά; «Δεν υπάρχουν! Υπάρχει αγωνιστικότητα και διάθεση. Ότι κούραση έχουμε εμείς, έχουν και οι αντίπαλοι, έχουν και οι άλλες ομάδες. Το σημαντικό είναι διατηρήσεις την αυτοσυγκέντρωσή σου πάνω από όλα και όλα γίνονται».

Από την πλευρά του ο Ρόκο Λένι Ούκιτς δήλωσε: «Το βασικό σε μια τέτοια σειρά αγώνων είναι να μην χάνεις τη συγκέντρωσή σου. Πρέπει να είσαι έτοιμος και να βρίσκεις την ενέργεια μπαίνοντας στο παρκέ. Κι αυτό γιατί είναι πολύ απαιτητικά τα πλέι οφ, είναι πολλά παιχνίδια σε σύντομο χρονικό διάστημα και η ενέργεια είναι σημαντική.

Το πιθανότερο είναι να είναι ακόμη δυσκολότερος ο τέταρτος αγώνας. Παρακολουθώντας τον χθεσινό, ήταν τρελό… Ήταν σαν αμερικάνικο ποδόσφαιρο. Ειδικά στο τέταρτο δεκάλεπτο. Δεν ήταν όμορφο, αλλά έφερε την επιτυχία και αυτό είναι που μετράει αυτή τη στιγμή.

Οπότε, περιμένω ένα ακόμη πιο δυνατό παιχνίδι αύριο. Και οι δύο ομάδες θα είναι πιο κουρασμένες, γιατί ο αγώνας έγινε μόλις χθες, αλλά θα είναι μεγάλη πρόκληση για τους δύο αντιπάλους. Και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση αυτή».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Οριστικό deal του Ολυμπιακού με Μπαρτζώκα – Ανανεώνει μέχρι το 2027»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τα έχει βρει οριστικά με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και θα υπογράψει συμβόλαιο τουλάχιστον μέχρι το 2027 – Θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η συμφωνία!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024