Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Την επιστροφή σε Μαδρίτη και Μόσχα θελουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

Την επιστροφή σε Μαδρίτη και Μόσχα θελουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θέλουν να επαναλάβουν τις εμφανίσεις της Δευτέρας για να οδηγήσουν τη σειρά των πλέι οφ της Ευρωλίγκα σε πέμπτο ματς. Αποφασιστικότητα, ενέργεια, προσύλωση στην τακτική τους και πάνω από όλα καλή άμυνα, που σε συνδυασμό με την στήριξη των φιλάθλων του θα φέρει τη νίκη κόντρα σε Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ, αντίστοιχα, κρατώντας τους «ζωντανούς» και πάλι στην υπόθεση πρόρκιση το φάιναλ φορ. Αυτά είναι τα ζητούμενα για τις ελληνικές ομάδες που θα παίξουν σε γεμάτα ΣΕΦ (21:45, Νovasports2) και ΟΑΚΑ (19:30, ΔΤ). Live από το sports.in.gr...

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θέλουν να επαναλάβουν τις εμφανίσεις της Δευτέρας για να οδηγήσουν τη σειρά των πλέι οφ της Ευρωλίγκα σε πέμπτο ματς. Αποφασιστικότητα, ενέργεια, προσύλωση στην τακτική τους και πάνω από όλα καλή άμυνα, που σε συνδυασμό με την στήριξη των φιλάθλων του θα φέρει τη νίκη κόντρα σε Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ, αντίστοιχα, κρατώντας τους «ζωντανούς» και πάλι στην υπόθεση πρόρκιση το φάιναλ φορ. Αυτά είναι τα ζητούμενα για τις ελληνικές ομάδες που θα παίξουν σε γεμάτα ΣΕΦ (21:45, Νovasports2) και ΟΑΚΑ (19:30, ΔΤ).

Στον Ολυμπιακό ο Μπρεντ Πέτγουεϊ δεν προπονήθηκε χθες, καθώς έχει υποστεί τράβηγμα στον προσαγωγό, αλλά θα παίξει κανονικά απόψε. Ο Στράτος Περπέρογλου έβγαλε μέρος της χθεσινής προπόνησης, πλην όμως η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη.

Η προπόνηση διεξήχθη υπό το βλέμμα των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου. Κατά τα άλλα, ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με 20.000 ευρώ πρόστιμο για τις κροτίδες που έπεσαν το βράδυ της Δευτέρας.

Οι Μαδριλένοι δεν αντιμετωπίζουν νέα προβλήματα εν όψει της αποψινής αναμέτρησης. Ο Ντόνταϊ Ντρέιπερ που χτύπησε στο πρώτο παιχνίδι της σειράς θα είναι και πάλι εκτός δωδεκάδας, ενώ κανονικά θα παίξει ο Τζέισι Κάρολ.

Στον Παναθηναϊκό ο Φραγκίσκος Αλβέρτης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, ωστόσο πρέπει να κερδίσει την κόπωση, ενώ βασικός του στόχος είναι να περιορίσει καλύτερα τη ζημιά που συνεχίζει να κάνει ο Σόνι Γουίμς.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς παραμένει στη Μόσχα και ο Έτορε Μεσίνα αναζητεί τρόπο για να βελτιώσει τη δημιουργία της ομάδας του, γιατί με ατομικές προσπάθειες δεν μπορεί να έρθει η νίκη.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ντάνι Ιερεθουέλο (Ισπανία), Τολγκά Σαχίν (Ιταλία) και Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024