Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο «Σόφο» γιόρτασε την πρόκριση της Μακάμπι με... τσιφτετέλι

Ο «Σόφο» γιόρτασε την πρόκριση της Μακάμπι με… τσιφτετέλι

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έγινε η δεύτερη ομάδα που προκρίθηκε στο Final-4 της Ευρωλίγκα στο Μιλάνο και αφού πέτυχε τον στόχο της αποκλείοντας την οικοδέσποινα Αρμάνι, γιόρτασε τη μεγάλη επιστροφή της σε τελικές φάσεις, όπου θα διεκδικήσει και το τρόπαιο έπειτα από πολλά χρόνια. Στο γλέντι που έστησαν οι Ισραηλινοί πρωταγωνίστησε ο Έλληνας σέντερ, Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, ο οποίος χόρεψε...τσιφτελέλι και αποθεώθηκε!

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έγινε η δεύτερη ομάδα που προκρίθηκε στο Final-4 της Ευρωλίγκα στο Μιλάνο και αφού πέτυχε τον στόχο της αποκλείοντας την οικοδέσποινα Αρμάνι, γιόρτασε τη μεγάλη επιστροφή της σε τελικές φάσεις, όπου θα διεκδικήσει και το τρόπαιο έπειτα από πολλά χρόνια. Στο γλέντι που έστησαν οι Ισραηλινοί πρωταγωνίστησε ο Έλληνας σέντερ, Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, ο οποίος χόρεψε…τσιφτελέλι και αποθεώθηκε!

Τα ηχεία έπαιζαν στο τέρμα τα τσιφτετέλια και ο «Big Sofo» δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο κάλεσμα (δείτε στο 1.02 του βίντεο).

Όταν, μάλιστα, δημοσιογράφος τηλεοπτικού δικτύου τον ρώτησε σχετικά με τις χορευτικές του επιδόσεις ο Σχορτσιανίτης φρόντισε να στείλει και το… μήνυμα στη γυναίκα του:

«Όταν είμαι μαζί με τη γυναίκα μου φυσικά και μπορώ να χορέψω» είπε με χαμόγελο, ενώ λίγο νωρίτερα είχε δηλώσει: «Είναι μια μεγάλη γιορτή. Τι να πω. Όλοι είμαστε χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι. Είναι η κορυφαία στιγμή της σεζόν».

Πάντως, στο τέλος του βίντεο δύο Αμερικανοί συμπαίκτες του τον… καρφώνουν, λέγοντας ότι ο Σοφοκλής δεν ξέρει να χορεύει!

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024