Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Παναθηναϊκός «πέταξε» για την ολική ανατροπή στη Μόσχα!

Ο Παναθηναϊκός «πέταξε» για την ολική ανατροπή στη Μόσχα!

Ο Παναθηναϊκός έχοντας πετύχει την ολική επαναφορά στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα με την ισοφάριση σε 2-2 από το αρχικό 2-0 της ΤΣΣΚΑ, πέταξε το μεσημέρι της Πέμπτης για τη Μόσχα με στόχο και την ολική ανατροπή και πρόκριση στο Final-4 της διοργάνωσης, όμως προηγουμένως θα χρειαστεί μία ακόμη νίκη στο 5ο παιχνίδι που θα γίνει την Παρασκευή (25/4, 19:00, ns2). O τεχνικός του «τριφυλλιού», Φραγκίσκος Αλβέρτης, τόνισε πριν από την αναχώρηση της αποστολής από το «Ελ. Βενιζέλος»: «Πάμε στη Μόσχα για να κάνουμε τη δουλειά μας». Από την πλευρά του, ο Γιόνας Ματσιούλις κράτησε χαμηλούς τόνους, σημειώνοντας: «Έτοιμοι σωματικά και πνευματικά».

Ο Παναθηναϊκός έχοντας πετύχει την ολική επαναφορά στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα με την ισοφάριση σε 2-2 από το αρχικό 2-0 της ΤΣΣΚΑ, πέταξε το μεσημέρι της Πέμπτης για τη Μόσχα με στόχο και την ολική ανατροπή και πρόκριση στο Final-4 της διοργάνωσης, όμως προηγουμένως θα χρειαστεί μία ακόμη νίκη στο 5ο παιχνίδι που θα γίνει την Παρασκευή (25/4, 19:00, ns2).

O τεχνικός του «τριφυλλιού», Φραγκίσκος Αλβέρτης, τόνισε πριν από την αναχώρηση της αποστολής από το «Ελ. Βενιζέλος»: «Πάμε στη Μόσχα για να κάνουμε τη δουλειά μας. Και αυτή δεν είναι άλλη από το να πάρουμε μια νίκη. Όλοι θα προσπαθήσουμε γι’ αυτό, όλοι οι παίκτες κάνουν το καλύτερο δυνατό και αυτό θέλουμε και πρέπει να κάνουμε και τώρα. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για να κάνουμε αυτό το βήμα που χρειάζεται για να πάμε στο Final Four».

Από την πλευρά του, ο Γιόνας Ματσιούλις κράτησε χαμηλούς τόνους, αλλά έδειξε την πίστη που υπάρχει στις τάξεις του «τριφυλλιού» για τη σπουδαία πρόκριση: «Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη. Πηγαίνουμε για έναν 5ο αγώνα και μπορεί να φαίνεται τετριμμένο, αλλά το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι.

Παίζουμε εκτός έδρας και τις δύο τελευταίες φορές που παίξαμε εκεί, τα αποτελέσματα δεν ήταν και τόσο καλά για εμάς. Πρέπει να προσπαθήσουμε σκληρά για να πλησιάσουμε ακόμη περισσότερο και να πάρουμε τη νίκη που χρειαζόμαστε.

Είναι ένα παιχνίδι, έχουμε μία ευκαιρία και όλα μπορεί να γίνουν. Ανυπομονούμε για την αυριανή αναμέτρηση και πιστεύουμε, αν και δεν θα είναι καθόλου εύκολο, ότι μπορούμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που θέλουμε. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι αύριο και σωματικά και πνευματικά».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024