Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Το μυαλό όλων είναι στο Final 4» είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας

«Το μυαλό όλων είναι στο Final 4» είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας

Με το μυαλό αποκλειστικά στην πρόκριση στο Final-4 του Μιλάνου η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε για την Μαδρίτη όπου θα δώσει το 5ο και πιο καθοριστικό παιχνίδι (Παρασκευή 21:45) απέναντι στην Ρεάλ για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατά τη διάρκεια της αναχώρησης δήλωσε πως παρ'όλο που υπάρχει δεδομένη κούραση, όταν ο ένας παίκτης παίζει για τον άλλο, οι κόποι τους δικαιώνονται. Τέλος, μίλησε για την προσεκτική διαχείριση του ρόστερ που πρέπει να κάνει. Στη συνέχεια την σκυτάλη πήρε ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, ο οποίος με την σειρά του έδωσε σύνθημα νίκης και πρόκρισης.

Με το μυαλό αποκλειστικά στην πρόκριση στο Final-4 του Μιλάνου η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε για την Μαδρίτη όπου θα δώσει το πέμπτο και πιο καθοριστικό παιχνίδι (Παρασκευή 21:45) απέναντι στην Ρεάλ για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατά την διάρκεια της αναχώρησης δήλωσε πως παρ’όλο που υπάρχει δεδομένη κούραση όταν ο ένας παίκτης παίζει για τον άλλο οι κόποι τους δικαιώνονται. Τέλος μίλησε για την προσεκτική διαχείριση του ρόστερ που πρέπει να κάνει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα:

«Δεν υπάρχει πλέον κάτι άγνωστο για τις ομάδες. Οι πάντες είχαν μια αίσθηση πως η Ρεάλ είναι άτρωτη, δεν είναι άτρωτη, αλλά σίγουρα είναι εξαιρετική ομάδα. Πέμπτο ματς σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, είναι συσσωρευτική η κούραση και σωματική και πνευματική. Είμαστε πιο έτοιμοι πλέον σε σχέση με τα πρώτα δύο ματς. Δεν νομίζω ότι όταν φτάνεις στο σημείο να διεκδικήσεις την είσοδο σου στο Final Four, είσαι χαλαρός. Για εμάς στόχος είναι να πάμε στο Final Four. Δεν έχει επαναπαυτεί κανείς, στο μυαλό όλων το επιστέγασμα της προσπάθειας είναι να πάμε στο Final Four.

»Aυτό έχει και λίγο σχέση το που γίνονταν τα παιχνίδια. Δύο εκεί τα χάσαμε, δύο εδώ τα νικήσαμε. Αν δούμε τον χρόνο συμμετοχής βασικών παικτών τους, όπως ο Ρούντι και ο Γιουλ, εάν δεν κάνω λάθος, έπαιξαν 35 λεπτά. Εμείς προσπαθήσαμε να το αποφύγουμε αυτό. Ίσως αυτό να παίξει κάποιο ρόλο. Θα το δούμε. Νομίζω ότι κάθε παιχνίδι μπάσκετ είναι μια διαφορετική ιστορία που δεν μπορείς να προδιαγράψεις.

»Τα ματς τα παίρνουν οι ομάδες, οι ομάδες που είναι ενωμένες και παίζουν ο ένας για τον άλλον. Αποδεικνύεται πως, αυτό που είχα πει στους παίκτες μου, πως οι ομάδες στην Ευρώπη που παίρνουν τον τίτλο είναι έξι. Αυτές οι έξι είναι ακόμη στο πρόγραμμα. Ενώ ο ανταγωνισμός είναι πολύ ισχυρός, κάπως έτσι πηγαίνουν τα πράγματα. Πέρα από τα χρήματα, αυτές οι ομάδες σημαίνει πως κάτι καλό κάνουν, έχουν μεγάλο μέγεθος. Δεν είναι μόνο οι ρολίστες, αλλά οργανισμοί ολόκληροι».

Όλα για την νίκη δήλωσε ο Πέτγουεϊ
Στην συνέχεια την σκυτάλη πήρε ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, ο οποίος με την σειρά του έδωσε σύνθημα νίκης και πρόκρισης και δήλωσε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα για την νίκη-πρόκριση στον Final 4.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμερικάνου φόργουορντ:

«Έχει μείνει ένα ματς και θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη», τόνισε ο Μπράιαν Ντάνστον κατά την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για τη Μαδρίτη και το πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι με τη Ρεάλ για την πρόκριση στο Final-4 της Ευρωλίγκας.

»Είμαστε έτοιμοι γι’ αύριο. Θέλουμε να ξεκουραστούμε τώρα στο ταξίδι, να προετοιμαστούμε ψυχικά και σωματικά και να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Είμαστε στην ίδια κατάσταση και οι δύο ομάδες. Δεν θα είναι πρόβλημα πλέον. Πλέον και οι δύο ξεκινάνε από την ίδια αφετηρία.

»Δεν είναι μόνο θέμα δικό μου και δικής μου απόδοσης, αλλά ομαδικής και συνολικής παρουσίας. Θέλουμε να είμαστε όλοι έτοιμοι και να δώσουμε τα πάντα.

»Ο Βασίλης Σπανούλης κάνει εύκολη την δουλειά όλων μας. Παίζουν όλοι επάνω του, επικεντρώνουν την προσοχή τους σε αυτόν και στη συνέχεια η δική μας δουλειά είναι πιο εύκολη. Χαίρομαι που είμαι συμπαίκτης του. Νιώθουμε καλά σωματικά, πλέον έχει μείνει ένα ματς και θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024