Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τρίτη ελληνική ομάδα στην Ευρωλίγκα υπό... προϋποθέσεις

Τρίτη ελληνική ομάδα στην Ευρωλίγκα υπό… προϋποθέσεις

Στο περιθώριο της κλήρωσης, της Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Ευρωλίγκας και του Πρώτου Συνεδρίου Ευρωπαϊκών Συλλόγων ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί στη Βαρκελώνη με τον εκτελεστικό διευθυντή της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου. Ο ισχυρός άνδρας της Ευρωλίγκας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να εκπροσωπηθεί η Ελλάδα με 3η ομάδα στην Ευρωλίγκα στο μέλλον (όπως έχει συμβεί στο παρελθόν)... υπό προϋποθέσεις.

Στο περιθώριο της κλήρωσης, της Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Ευρωλίγκας και του Πρώτου Συνεδρίου Ευρωπαϊκών Συλλόγων ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί στη Βαρκελώνη με τον εκτελεστικό διευθυντή της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου.

Ο ισχυρός άνδρας της Ευρωλίγκας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να εκπροσωπηθεί η Ελλάδα με 3η ομάδα στην Ευρωλίγκα στο μέλλον (όπως έχει συμβεί στο παρελθόν)… υπό προϋποθέσεις.

Η σχετική ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει: «Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και ο κ. Μπερτομέου ενημέρωσε τον κ. Χαλβατζάκη για την πρόταση της Ευρωλίγκας για το νέο μοντέλο διεξαγωγής των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και την καθιέρωση του Οικονομικού «Fair Play».

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ευρωλίγκας τόνισε ότι είναι «ανοιχτό» το ενδεχόμενο συμμετοχής στην Ευρωλίγκα επιπλέον ομάδας ή ομάδων από το ελληνικό πρωτάθλημα, πέραν των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, αρκεί η ομάδα ή οι ομάδες που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής να ανταποκρίνονται στα προαπαιτούμενα που θέτει η διοργάνωση.

Ο κ. Χαλβατζάκης επισήμανε με τη σειρά του πως ο ΕΣΑΚΕ και οι ομάδες του πρωταθλήματος θα εργαστούν προς αυτή την κατεύθυνση».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός: Οι 11 του Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι με τον Άρη (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αναμέτρηση στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024