Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Η Βαλένθια φαβορί για τη νίκη» είπε ο Τόμιτς

«Η Βαλένθια φαβορί για τη νίκη» είπε ο Τόμιτς

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Πέμπτη, στις 22:00 τη Βαλένθια εκτός έδρας στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκα, με τον προπονητή των Πειραιωτών, Μίλαν Τόμιτς, να τονίζει ότι «είχαμε ένα δύσκολο έργο μπροστά μας λόγω των απουσιών. Πάμε στη Βαλένθια να παίξουμε καλό μπάσκετ. Η Βαλένθια έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη». Η αποστολή των Ερυθρολεύκων αναχώρησε για τη Ζυρίχη και από εκεί για την Ισπανία, όπου το βράδυ θα γίνει η προπόνηση στο γήπεδο της Βαλένθια.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Πέμπτη, στις 22:00 τη Βαλένθια εκτός έδρας στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκα, με τον προπονητή των Πειραιωτών, Μίλαν Τόμιτς, να εξηγεί τις δυσκολίες της αναμέτρησης με την ισπανική ομάδα.

«Σίγουρα είχαμε ένα δύσκολο έργο μπροστά μας λόγω των απουσιών. Δεν έχουμε μαζί μας τον Πρίντεζη, δεν έχουμε τον Ντάρντεν, τον Παπαπέτρου, ενώ και ο Λοτζέσκι δεν έκανε προπόνηση τέσσερις ημέρες, λόγω ενός προβλήματος που αντιμετώπιζε. Χτύπησε και ο Κατσίβελης στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα και έτσι ήταν δύσκολο για εμάς. Προετοιμαστήκαμε, όμως, καλά και πάμε στη Βαλένθια να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

Σε ό,τι αφορά την ισπανική ομάδα, ο Τόμιτς τόνισε πως «αντιμετωπίζουμε μια εξαιρετική ομάδα, η οποία παίζει πολύ καλή άμυνα, στηρίζεται στην άμυνα της και στον ρυθμό που δίνει στα παιχνίδια της, όχι τόσο στο διάβασμα. Δεν είναι δικαιολογία οι απουσίες.

»Πάμε στη Βαλένθια να παίξουμε καλό μπάσκετ. Η Βαλένθια έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Μπορεί να λέγαμε διαφορετικά πράγματα, εάν δεν είχαμε απουσίες», ενώ για τους εφετινούς στόχους των «ερυθρολεύκων» στη διοργάνωση, ο κόουτς του Ολυμπιακού είπε πως «ο δρόμος είναι μακρύς και πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Από τη μεριά του, ο Όλιβερ Λαφαγιέτ τόνισε πως «αντιμετωπίζουμε μια εξαιρετική ομάδα μπροστά στο κοινό της και, παρά τις ήττες που έχουν στο ξεκίνημα της σεζόν, αυτό δεν αλλάζει την εικόνα τους.

»Σε σχέση με πέρσι που ήμουν εγώ εκεί, ο κόουτς έχει αλλάξει πολλά, αλλά έχει κρατήσει τη φοβερά πιεστική άμυνα που τους δίνει ρυθμό και στην επίθεση. Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις στην έδρα της Βαλένθια. Θεωρώ πως η Βαλένθια είναι το φαβορί, αλλά εμείς θα πάμε εκεί για να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις».

Η αποστολή των Ερυθρολεύκων αναχώρησε για τη Ζυρίχη και από εκεί για την Ισπανία, όπου το βράδυ θα γίνει η προπόνηση στο γήπεδο της Βαλένθια.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024