Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανακοίνωσε Ράιτ ο ΠΑΟ, στην 12άδα με Τουρόβ

Ανακοίνωσε Ράιτ ο ΠΑΟ, στην 12άδα με Τουρόβ

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και επισήμως ο Τζούλιαν Ράιτ, ο οποίος έπεισε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, κέρδισε μια θέση στο «πράσινο» ρόστερ και θα βρίσκεται στην αποστολή για τον αγώνα της Παρασκευής, απέναντι στην Τουρόβ. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για τον αγώνα με την Τουρόβ, ο Ιβάνοβιτς δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός είναι πανέτοιμος για το ξεκίνημα της διοργάνωσης.

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και επισήμως ο Τζούλιαν Ράιτ, ο οποίος έπεισε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, κέρδισε μια θέση στο «πράσινο» ρόστερ και θα βρίσκεται στην αποστολή για τον αγώνα της Παρασκευής, απέναντι στην Τουρόβ.

Αυτό επιβεβαιώθηκε από τον προπονητή της ομάδας, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ο οποίος δήλωσε πως: «Ο Ράιτ θα είναι αύριο (σ.σ Παρασκευή) στην ομάδα. Εγώ θα κρίνω αν παίξει ή όχι. Μη με ρωτάτε για το τι θα προσφέρει. Το σημαντικό είναι η ομάδα και όχι ο Τζούλιαν Ράιτ».

Ενώ λίγο μετά η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Τζούλιαν Ράιτ. Ο Αμερικανός τίθεται στη διάθεση του Ντούσκο Ιβάνοβιτς για το αυριανό παιχνίδι με την Τουρόβ. Ο Τζούλιαν Ράιτ γεννήθηκε στο Σικάγο στις 20 Μαΐου του 1987 και έχει ύψος 2,03μ. Είναι απόφοιτος του Κάνσας, όπου πραγματοποίησε δύο πολύ καλές σεζόν (μέχρι το 2007) και εν συνεχεία βρέθηκε στους Χόρνετς οι οποίοι και τον επέλεξαν στο Νο 13. Παρέμεινε εκεί μέχρι το 2010, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στους Τορόντο Ράπτορς.

Συνολικά έχει λάβει μέρος σε 231 ματς στη regular season του NBA με μέσο όρο 3.9 πόντους και 2.3 ριμπάουντ, ενώ έχει εμφανιστεί και 15 φορές στα playoffs του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου. Πρώτος ευρωπαϊκός σταθμός του Αμερικανού άσου ήταν η Μακάμπι Ρισόν (2012-2013), ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη ρωσική Κράσνιε Κρίλια. Με τη ρωσική ομάδα είχε 8 συμμετοχές στη VTB League μετρώντας 15.3 πόντους, 9.9 ριμπάουντ και 2.1ασ. κατά μέσο όρο σε 32:28 λεπτά ανά αγώνα».

«Πανέτοιμοι για τη νίκη», είπε ο Ιβάνοβιτς

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για τον αγώνα με την Τουρόβ, ο Ιβάνοβιτς δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός είναι πανέτοιμος για το ξεκίνημα της διοργάνωσης.

«Αρχίζει η Ευρωλίγκα και είμαστε πανέτοιμοι. Είναι πολύ δύσκολη διοργάνωση και ο όμιλος μας από τους πιο δυνατούς. Πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι, αφού παίζουμε σε μια ομάδα που παίζει πάρα πολύ καλά», είπε αρχικά.

Ενώ έκανε ανάλυση του τρόπου παιχνιδιού της Τουρόβ: «Αυτή τη στιγμή όλη η Ευρώπη ξέρει πως παίζει η Τουρόβ. Παίζει πάρα πολύ καλό επιθετικό μπάσκετ και το έχει αποδείξει. Έχει πάρα πολύ καλούς σουτέρ και τρέχει πολύ μέσα στο γήπεδο και αύριο θα παίξει χωρίς καμία απολύτως πίεση. Ο Ράιτ αύριο θα είναι στην ομάδα και αν κρίνω ότι πρέπει να παίξει, θα παίξει. Σημασία έχει η ομάδα και όχι ο Τζούλιαν Ράιτ».

Ενώ από την πλευρά του ο Λευτέρης Μποχωρίδης, έδωσε σύνθημα νίκης, ενώ δήλωσε ανυπόμονος για το ντεμπούτο του σε αυτή τη διοργάνωση.

«Ανυπομονώ να ζήσω το πρώτο μου παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Euroleague. Πρέπει να μπούμε δυνατά από την αρχή και να μην τους αφήσουμε περιθώρια. Είχαμε κάποιες ατυχίες με τραυματισμούς μέχρι τώρα, ωστόσο επιστρέφουν κάποιοι παίκτες και πρέπει να δείξουμε καλύτερη εικόνα στο γήπεδο», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Είναι η αρχή του ομίλου, ωστόσο το γεγονός αυτό δεν πρέπει να μας επηρεάσει. Πρέπει να δείξουμε μέσα στο γήπεδο ότι είμαστε καλύτεροι και ότι το θέλουμε περισσότερο. Μας βοήθησε ψυχολογικά η νίκη επί του Ολυμπιακού αλλά πρέπει να το αφήσουμε πίσω και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο ματς. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και τώρα σκεφτόμαστε μόνο την Τουρόβ».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024