Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οι πρώτες σκέψεις Ιβάνοβιτς, Παππά για το ματς με τη Μπάγερν

Οι πρώτες σκέψεις Ιβάνοβιτς, Παππά για το ματς με τη Μπάγερν

Ο Παναθηναϊκός θα επιχειρήσει την πρώτη του ευρωπαϊκή έξοδο στη φετινή Ευρωλίγκα στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου, όπου την προσεχή Πέμπτη (21:45) ο νταμπλούχος Ελλάδας θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Γερμανίας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Γ' ομίλου. Ο τεχνικός των «πρασίνων», Ντούσκο Ιβάνοβιτς, αναγνώρισε σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα τη δυσκολία του αγώνα και ζήτησε από τους παίκτες του να αγωνιστούν δυνατά.

Ο Παναθηναϊκός θα επιχειρήσει την πρώτη του ευρωπαϊκή έξοδο στη φετινή Ευρωλίγκα στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου, όπου την προσεχή Πέμπτη (21:45) ο νταμπλούχος Ελλάδας θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Γερμανίας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Γ’ ομίλου. Ο τεχνικός των «πρασίνων», Ντούσκο Ιβάνοβιτς, αναγνώρισε σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα τη δυσκολία του αγώνα και ζήτησε από τους παίκτες του να αγωνιστούν δυνατά.

«Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα υψηλής ποιότητας, με έναν εξαιρετικό προπονητή και καλούς και έμπειρους παίκτες», είπε αρχικά ο Μαυροβούνιος προπονητής και συνέχισε: «Ξέρουμε πως δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι. Οι αντίπαλοί μας έχουν ταλέντο και ειδικά στην έδρα τους είναι πολύ επικίνδυνοι για κάθε ομάδα. Εμείς θα πρέπει να παίξουμε δυνατά και να είμαστε έτοιμοι για ένα δύσκολο ματς».

Από την πλευρά του ο Νίκος Παππάς, πρόσθεσε: «Είναι το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι για τη φετινή Ευρωλίγκα απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι, καθώς η Μπάγερν διαθέτει ποιοτικό ρόστερ με έμπειρους παίκτες. Είδαμε πως έπαιξαν εξαιρετικά απέναντι στην Μπαρτσελόνα και είναι μια έμπειρη ομάδα, που τη σεβόμαστε.

Παίζουν μπροστά στο κοινό τους για πρώτη φορά φέτος στην Ευρωλίγκα και θα έχουν έξτρα κίνητρο που τους κάνει ακόμη πιο επικίνδυνους. Θα είμαστε καλά προετοιμασμένοι και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη».

Έτσι το… βλέπουν στη Μπάγερν

Προσοχή σε Νίκο Παππά και Βλάντιμιρ Γιάνκοβιτς συνέστησε ο τεχνικός της Μπάγερν, Σβέτισλαβ Πέσιτς, ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό στο Μόναχο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας. «O Παναθηναϊκός είναι μία πολύ έμπειρη ομάδα με πλούσια Ιστορία», είπε αρχικά ο Πέσιτς και συνέχισε:

«Έχουν ένα εξαιρετικό προπονητή και ξέρω πως θα αγωνιστούν απέναντι μας. Πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στον Νίκο Παππά και στον Βλάντιμιρ Γιάνκοβιτς. Αμφότεροι είναι σε άριστη κατάσταση αυτή την εποχή. Πρέπει να φτάσουμε στα όριά μας, αν θέλουμε να ελέγξουμε την αναμέτρηση και να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας».

Από την πλευρά του ο Αντόν Γκαβέλ, είπε: «Ανυπομονώ για την πρώτη συμμετοχή μου στην Ευρωλίγκα με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου. Έπειτα από την ήττα μας στο γερμανικό πρωτάθλημα πρέπει να πραγματοποιήσουμε μία πολύ καλύτερη εμφάνιση, ώστε ν’ ανταγωνιστούμε μία σπουδαία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Διαθέτουν πολλή εμπειρία, αλλά ξέρουμε τι να περιμένουμε απ’ αυτούς».

Προληπτικά εκτός προπόνησης ο Γιάνκοβιτς

Χωρίς τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης (21:45) με την Μπάγερν στο Μόναχο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας. Ο «πράσινος» φόργουορντ έμεινε προληπτικά εκτός προετοιμασίας, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, και προτιμήθηκε να ξεκουραστεί. Ωστόσο, δεν τίθεται θέμα απουσίας του στην αυριανή αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού για τη Γερμανία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024