Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Αυτό θέλουμε να ζούμε» είπε ο Δ.Γιαννακόπουλος

«Αυτό θέλουμε να ζούμε» είπε ο Δ.Γιαννακόπουλος

Συγχαρητήρια μοίρασε μετά το τέλος της θριαμβευτικής νίκης με 91-73 επί της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος φρόντισε να δώσει και το σύνθημα για ανάλογη συνέχεια. «Αυτό θέλουμε να ζούμε!», είπε αρχικά ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ και συνέχισε: «Γιορτινή ατμόσφαιρα, όμορφο μπάσκετ να το χαιρόμαστε κι εμείς κι όλος ο κόσμος. Συγχαρητήρια στον κ. Ιβάνοβιτς και στους παίκτες, που έδειξαν ότι αξίζουν γεμάτο γήπεδο σε κάθε αγώνα».

Συγχαρητήρια μοίρασε μετά το τέλος της θριαμβευτικής νίκης με 91-73 επί της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος φρόντισε να δώσει και το σύνθημα για ανάλογη συνέχεια.

«Αυτό θέλουμε να ζούμε!», είπε αρχικά ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ και συνέχισε: «Γιορτινή ατμόσφαιρα, όμορφο μπάσκετ να το χαιρόμαστε κι εμείς κι όλος ο κόσμος. Συγχαρητήρια στον κ. Ιβάνοβιτς και στους παίκτες, που έδειξαν ότι αξίζουν γεμάτο γήπεδο σε κάθε αγώνα».

Μπατίστα: «Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για μας. Δεν περιμέναμε τόσο μεγάλη διαφορά, αλλά ξεκινήσαμε πολύ δυνατά, με πίεση στην άμυνα, καλή κυκλοφορία κι ευστοχία. Ο Σλότερ ήταν ‘καυτός’ κι όταν ένας συμπαίκτης σου είναι σε τέτοια κατάσταση απλώς του δίνεις την μπάλα. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Το πιο σημαντικό είναι να παίζουμε με πάθος και συγκέντρωση, όπως κάναμε σήμερα που δείξαμε από το πρώτο λεπτό χαρακτήρα. Είναι κομβικής σημασίας για μας να υπερασπιζόμαστε την έδρα μας και το κάναμε».

Σλότερ: «Ζεστάθηκα νωρίς. Ήμουν λίγο περισσότερο επιθετικός από ό,τι συνήθως. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι, τόσο εγώ όσο και η ομάδα».

Παππάς: «Ξέραμε πως η Φενέρ έχει ένα πολύ δυνατό ρόστερ και πολύ καλούς παίκτες, ειδικά στην επίθεση. Ήμασταν πολύ καλοί σήμερα, είχαμε υψηλά ποσοστά ευστοχίας στην επίθεση και καταφέραμε να κερδίσουμε. Στο επόμενο ματς μπορεί να μην μπουν τα σουτ, γι’ αυτό θα πρέπει πάντα να εστιάζουμε στην άμυνα. Η νίκη και η διαφορά μάς δείχνει ότι είμαστε ικανοί να κερδίσουμε μεγάλες ομάδες και μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια»,

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Πιτίνο: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν ο έκτος παίκτης»

Ο Ρικ Πιτίνο αποθέωσε τον Παναθηναϊκό για τη νίκη του απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024