Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δολοφονία Σέρβου οπαδού στην Πόλη από χούλιγκαν της Γαλατά

Δολοφονία Σέρβου οπαδού στην Πόλη από χούλιγκαν της Γαλατά

Σε τραγωδία κατέληξε η αναμέτρηση της Γαλατάσαραϊ με τον Ερυθρό Αστέρα για την Ευρωλίγκα του μπάσκετ, καθώς ένας Σέρβος οπαδός που ταξίδεψε στην Πόλη, τραυματίστηκε θανάσιμα σε συμπλοκή με τους οπαδούς της «Γαλατά». Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από το Βελιγράδι, ο άτυχος άνδρας βρισκόταν μεταξύ των 400 Σέρβων εκδρομέων, οι οποίοι δέχθηκαν επίθεση έξω από το «Αμπντί Ιπεκτσί». Ο άτυχος 25χρονος μαχαιρώθηκε από χούλιγκαν και πέθανε στο νοσοκομείο από αιμορραγία, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή.

Σε τραγωδία κατέληξε η αναμέτρηση της Γαλατάσαραϊ με τον Ερυθρό Αστέρα για την Ευρωλίγκα του μπάσκετ, καθώς ένας Σέρβος οπαδός που ταξίδεψε στην Πόλη, τραυματίστηκε θανάσιμα σε συμπλοκή με τους οπαδούς της «Γαλατά».

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από το Βελιγράδι, ο άτυχος άνδρας βρισκόταν μεταξύ των 400 Σέρβων εκδρομέων, οι οποίοι δέχθηκαν επίθεση έξω από το «Αμπντί Ιπεκτσί». Ο άτυχος 25χρονος μαχαιρώθηκε από χούλιγκαν και πέθανε στο νοσοκομείο από αιμορραγία, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή.

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως οι οπαδοί του Αστέρα επιδόθηκαν σε ζημιές και λεηλασίες καταστημάτων, πέριξ του γηπέδου, καθώς για αρκετή ώρα δεν τους επέτρεψαν να εισέλθουν στο γήπεδο.

Κάποια στιγμή, πριν από την έναρξη του αγώνα, οι εκτεθειμένοι Σέρβοι βρέθηκαν απέναντι σε μία μεγάλη μάζα οπαδών της «Γαλατά», υπήρξαν πολλές μάχες σώμα με σώμα που κατέληξαν στο μαχαίρωμα του Σέρβου.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, ενώ και εντός του γηπέδου το κλίμα ήταν «εκρηκτικό», με οπαδούς της Γαλατά να σηκώνουν αλβανικές σημαίες και να ακούγονται συνθήματα υπέρ του Κοσόβου.

Τουλάχιστον ατυχής η δήλωση του προπονητή της «Γαλατά», Εργκίν Αταμάν, ο οποίος μιλώντας μετά το παιχνίδι, χαρακτήρισε ως «τρομοκράτες» τους οπαδούς του Αστέρα, ενδεχομένως χωρίς να γνωρίζει τις εξελίξεις με τον νεκρό οπαδό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι περίπου στις 23:30, αναρτήθηκε συλλυπητήρια ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερυθρού Αστέρα, όμως, περίπου μισή ώρα αργότερα επικράτησε αμηχανία με τις πληροφορίες από την Τουρκία να αναφέρουν ότι ο οπαδός ζει! Αμέσως κατέβηκε η ανακοίνωση από τη σερβική ιστοσελίδα, αλλά μετά από σχεδόν μία ώρα τα δυσάρεστα νέα επιβεβαιώθηκαν και από τα τουρκικά ΜΜΕ, αλλά και από Σέρβους αξιωματούχους στην Κωνσταντινούπολη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024